Lid worden van de Wereldfietser?

U bent hier

Voor slechts 22 euro ben je lid van onze vereniging en ontvang je 4 keer per jaar ons boeiende tijdschrift De Wereldfietser met verhalen van fietsreizigers, reistips, een agenda van evenementen en andere nuttige informatie. Als lid kun je bovendien meedoen met onze kampeerweekenden, cursussen, trektochten en overige activiteiten.

Op onze website verzamelen we informatie die veel ervaren fietsers in huis hebben en stellen deze beschikbaar voor mede-fietsers. Als lid kun je ook toegang krijgen tot het besloten deel van onze website.

Direct aanmelden als lid

Je lidmaatschap loopt altijd per kalenderjaar. Als je vóór half oktober lid wordt krijg je de eerder dit jaar verschenen tijdschriften nagestuurd. Bij aanmelden na half oktober gaat je lidmaatschap in per januari van het komende jaar. Je ontvangt dan eind januari het eerste nummer van ons tijdschrift.

Binnen enkele weken ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

  • Woon je in Nederland, dan kun je onderstaand formulier invullen en versturen. Als je ons machtigt tot incasso van de contributie hoef je verder niets te doen. Machtig je ons niet, maak dan na de verzending van het formulier € 22 over op rekening NL14 INGB 000 6991722 van De Wereldfietser, onder vermelding van "nieuw lid".
  • Woon je op hetzelfde adres als iemand die al lid is? Dan kun je voor 11 euro partnerlid worden. Je ontvangt dan geen tijdschrift, maar bent verder wel volwaardig lid. Het partnerlidmaatschap is alleen mogelijk bij automatische incasso.
  • Wil je het lidmaatschap aan iemand cadeau doen? Stuur dan een e-mail aan leden@wereldfietser.nl met de nodige extra informatie.
  • Woon je in België, word dan lid van onze zustervereniging De Vakantiefietser. Daarbij geldt een ander tarief en een andere abonnementsperiode (niet per kalenderjaar). Als lid van De Vakantiefietser krijg je ons gezamenlijke tijdschrift en kun je deelnemen aan alle activiteiten van De Wereldfietser.
  • Woon je elders in het buitenland, dan kun je abonnee worden van tijdschrift De Wereldfietser. In verband met de hogere porto bedragen de kosten hiervoor € 35 per jaar. Stuur om abonnee te worden een e-mail aan tijdschrift@wereldfietser.nl


De Wereldfietser en Europafietsers

Ben je al lid van De Wereldfietser en wil je ook donateur worden van Europafietsers, dan kun je korting krijgen op het gezamenlijke bedrag. De voordelen van het donateurschap van Europafietsers vind je bij www.europafietsers.nl.

Let op: deze korting geldt alleen bij automatische incasso, als je basislid bent en als je postadres in Nederland is. Aanmelden voor deze korting uitsluitend via Europafietsers en vóór 1 oktober. In december incasseert De Wereldfietser je bijdrage voor beide organisaties tezamen. De korting gaat in per 1 januari van het komende jaar.

Wijzigingen

Ben je al lid, maar wijzigt er iets in je gegevens? Stuur dan een e-mail aan leden@wereldfietser.nl met je naam, lidnummer en de betreffende wijzigingen.
Ben je lid en wil je onverhoopt je lidmaatschap opzeggen? Gebruik dan het daarvoor bestemde formulier.

Donatie

Wil je geen lid worden, maar onze vereniging wel financieel steunen, maak dan een bedrag over op rekening NL14 INGB 000 6991722 van De Wereldfietser, onder vermelding van "donatie ".

 

Leden die partner zijn van een basislid kunnen een partnerlidmaatschap aangaan. Onder partner wordt verstaan elk lid van een huishouden dat met een basislid een duurzame relatie heeft en volgens het bevolkingsregister op hetzelfde adres woont als het basislid. Het partnerlidmaatschap is alleen mogelijk bij automatische incasso. Als partnerlid ontvang je geen tijdschrift.

Wil je de nieuwsbrief met verenigingsnieuws ontvangen? Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.
Wil je bij De Wereldfietser actief worden als vrijwilliger?

Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat we je gegevens opnemen in ons ledenbestand.