Lid worden van de Wereldfietser?

Voor slechts 22 euro ben je lid van onze vereniging en ontvang je 4 keer per jaar ons boeiende tijdschrift De Wereldfietser met verhalen van fietsreizigers, reistips, een agenda van evenementen en andere nuttige informatie. Als lid kun je bovendien meedoen met onze kampeerweekenden, cursussen, trektochten en overige activiteiten.

Op onze website verzamelen we informatie die veel ervaren fietsers in huis hebben en stellen deze beschikbaar voor mede-fietsers. Als lid kun je ook toegang krijgen tot het besloten deel van onze website.

Direct aanmelden als lid
Woon je in Nederland, dan kun je onderstaand formulier invullen en electronisch versturen. Als je ons machtigt tot incasso van de contributie hoef je verder niets te doen. Machtig je ons niet, maak dan na de verzending van het formulier  € 22 over op rekening NL14 INGB 000 6991722 van De Wereldfietser, met vermelding van "nieuw lid".

Binnen enkele weken ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

Je lidmaatschap loopt altijd per kalenderjaar. Als je vóór half oktober lid wordt krijg je de eerder dit jaar verschenen tijdschriften nagestuurd. Bij later aanmelden in oktober, november of december gaat (na betaling) je lidmaatschap in per januari van het komende jaar. Je ontvangt dan eind januari het eerste nummer van ons tijdschrift.

Lidmaatschap aan iemand cadeau doen? Stuur dan een e-mail aan leden@wereldfietser.nl met de nodige extra informatie.

Woon je in België, word dan lid van onze zustervereniging De Vakantiefietser. Daarbij geldt een ander tarief en een andere abonnementsperiode (niet per kalenderjaar).

Woon je elders in het buitenland, dan kost De Wereldfietser € 35 per jaar (vanwege de hoge portokosten voor ons tijdschrift). Stuur dan om lid te worden een mailtje aan tijdschrift@wereldfietser.nl

Wereldfietsers en Europafietsers
Ben je al lid van De Wereldfietser en wil je ook donateur worden van Europafietsers (voorheen F.I.S.), dan kun je bij automatische incasso korting krijgen op het gezamelijk bedrag in 2019. Dus niet in 2018. De voordelen van het donateurschap vind je bij www.europafietsers.nl.

Let op: aanmelden voor deze korting uitsluitend via Europafietsers en vóór 1 oktober 2018. Eind 2018 incasseren wij dan je bijdrage voor beide organisaties samen. Bij betaling op andere wijze geldt geen korting en deze regeling geldt alleen als je postadres in Nederland is.

 

Wil je de nieuwsbrief met verenigingsnieuws ontvangen? Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar.

Bij aanmelding ga je er mee akkoord dat we je gegevens opnemen in ons ledenbestand.

Activiteiten

Sponsoren