Snackweekend Rondje Rotterdam, 3 mei

Activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie van vereniging de Wereldfietser.
Activiteitencie WF
Forum Lid
Berichten: 340
Lid geworden op: 12 november 2002
x 31

Snackweekend Rondje Rotterdam, door Noord Noord-Brabant

Heb je je buik ook zo vol van de Eet Gezond-cyclus die momenteel over heel Nederland waart? Ga mee met het Snackweekend Rondje Rotterdam en doe je tegoed tot je niet meer kan aan een staaltje onvervalste oer-Hollandse eetcultuur! 

Verzamelen op vrijdag 3 mei om elf uur (11:00 uur) onder de Euromast. De eerste dag pakken we een klein stukje Zeeland mee met Sint Philipsland en het eiland Tholen en strijken neer in Nieuw-Vossemeer alwaar we ons eigen potje koken. 

Op zaterdag 4 mei doorkruisen we het platte Noord Noord-Brabant, met de wind in de rug naar verwachting, nemen een stukje Halve Zolenpad om in Waalwijk Snackbar ’t Heike’ (de ‘Beste Friettent ooit’) met een bezoekje te fêteren, maar je mag natuurlijk ook zelf koken. We overnachten in ‘De Schaapskooi’ in Giersbergen. Ook passen we deze avond gelegenheid in om twee minuten stilte te houden om 20:00 uur.

De laatste dag, zondag 5 mei, nemen we het pontje bij Brakel waar wij Brabant weer verlaten (en een stukje Gelderland meepakken) en over de ons vertrouwde Ablasserwaard huiswaarts keren.

Schatting; 85 km, 95 km, 85 km

De organistie is in handen van Bart O.

zie ook het Forum voor meer info.

 


Bron: https://www.wereldfietser.nl/activiteit ... -rotterdam
1 x

Terug naar “Wereldfietser-activiteiten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten