U bent hier:

Lidmaatschap

Welkom bij de Wereldfietser! Met passie de wereld per fiets ontdekken.

Bezoek onze evenementen, ontvang de tips & tricks via het forum en facebook, maak geweldige ritten met onze routes en toertochten. Voor meer dan 3500 leden, organiseren we verschillende evenementen, lezingen, beurzen en bieden we je veel informatie om je reis per fiets voor te bereiden. Jaarlijks hebben we onze eigen Wereldfietsbeurs waar je alle informatie krijgt en met ervaren wereldfietsers in contact komt die je graag helpen met de routes, landen en de voorbereiding van je reis. Daarnaast krijg je als lid vier keer per jaar ons tijdschrift (op papier en via de website) met inspirerende verhalen van fietsreizigers.

Lid worden van de Wereldfietser

Het basislidmaatschap loopt per kalenderjaar en bedraagt 22 euro. Het lidmaatschap kan ingaan op elke dag in het jaar. Als je je voor 1 oktober aanmeldt, dan word je lid voor het lopende jaar. Vanaf 1 oktober word je lid tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Word je als partner lid, meld je dan aan als partnerlid; de jaarcontributie is dan slechts de helft van het basislidmaatschap. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Je kan alleen een partnerlidmaatschap afsluiten als op hetzelde adres al een basislidmaatschap staat geregistreerd.

Klik hieronder om je aan te melden als lid van de Wereldfietser

Combi-lidmaatschap (Basislidmaatschap Wereldfietser + donateur Europafietsers): € 30 per jaar.
Wil je het lidmaatschap opzeggen?

Jammer dat je overweegt om je lidmaatschap op te zeggen. Het lidmaatschap biedt vele voordelen. Als je je lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar wilt opzeggen, dan moeten we je opzegging voor 1 november ontvangen. Opzegging van het lidmaatschap bij de Wereldfietser doe je via dit formulier.

Bekijk de algemene voorwaarden van het lidmaatschap.

Sponsoren


Zoeken