Van Gogh route - camping Mons/Bergen?

Binnenkort wil ik de Van Gogh route fietsen naar Parijs. Volgens het routeboekje is in Mons/Bergen Camping Communal, net ten zuiden van het Parc Du Waux-Hall. Op OFM staat deze camping ook aangegeven.
Op internet is echter weinig tot niks (recent) over deze camping te vinden. Verder zou er volgens het boekje bij Nimy-Maisieres ook een camping moeten zijn, maar daar is helemaal niets over te vinden.

Heeft iemand recente informatie over deze camping(s). Eventueel informatie over andere geschikte campings/kampeerplekken op de route zijn ook welkom!
Helaas is de gemeentecamping van Bergen al weer enige jaren gesloten. De gemeente had de camping verpacht, maar de beheerder maakte er een zooitje van.
Er is geen camping in de directe omgeving. Zie: www.fietscampingsbelgie.nl
Bergen heeft wel een jeugdherberg midden in de fraaie, oude stad. https://www.lesaubergesdejeunesse.be/nl
Net over de grens zijn in Frankrijk een paar kampeerterreinen, zoals deze http://www.campinglajonquiere.fr/
Bedankt voor de info. Niet vreemd dus dat er op internet geen actuele informatie te vinden is. De site met bijbehorende kaart van fietsvriendelijke campings in België ken ik. Het wordt dus of stoppen in Ecaussinnes (De la Dime) of doorfietsen naar de eerste camping in Frankrijk. Daar zit zo'n 50 km tussen.
Als alternatief kan ik altijd de jeugdherberg achter de hand houden!