Vakantiefiets huren Utrecht - Den Bosch - Arnhem - Nijmegen

Hallo,

Wij willen over een paar jaar 6 maanden op fietsvakantie gaan in Europa en gaan ons daar nu langzaam op voorbereiden. Deze zomer willen we o.a. een korte fietsvakantie in NL- Duitsland maken met een goede huurvakantiefiets om wat ideeen op te doen wat betreft het type fiets waar we uiteindelijk mee willen gaan reizen. Zelf hebben we nog een Giant Expedition, gekocht in 1997, maar die zijn aan vervanging toe.

Kent iemand fietsenwinkels in de regio Utrecht - Den Bosch - Arnhem - Nijmegen (zelf wonen we in de buurt van Culemborg) waar je een goede vakantiefiets kan huren (liefst een fiets waarmee we ook een Rohloff-naaf kunnen uitproberen)? Of zijn er misschien mensen die hun eigen fietsen zouden willen verhuren (wij zijn 1.95m en 1.69m lang)?

Vriendelijke groeten,
Gerard en Joyce
Prima zaak.

Wel eens een mountainbike van gehuurd voor een vriendin van me toen ik bij Rohloff importeur Elan moest zijn voor de ombouw van m'n Rohloff naar schijfrem. Elan zit in hetzelfde pand.

Toen van de verhuurder een keurige Kona mee gekregen. Prima bevallen.

Lekker rondje MTB route Nijmegen gedaan, en einde van de dag de huurfiets ingeleverd en m'n Rohloffnaaf met schijfrem opname mee terug.