Jezelf terugzien op Google Streetview

Marianne schreef:
HansvanderVeeke schreef:Wat een leuk topic. Er zijn vast nog meer fietsreizigers te vinden op de Google Streetview foto´s.
Wij zijn afgelopen zomer 2x de Google wagen tegengekomen in Roemenie, check nu regelmatig Streetview, maar helaas zijn de beelden nog niet verwerkt.
Ja we staat erop! Op Streetview in Roemenie.
Hier Fokko
Afbeelding
En ikzelf
Afbeelding
Leuk he!
Ha, wat grappig!
Ja, wat grappig.
Bij ons huis kwam de camera-auto in juni 2008 langs, precies op het moment dat we verzamelden voor een trektocht door Noord-Holland. Je kan de bepakte fietsen voor het huis zien staan.
Gaaf! Hoeveel hebben jullie daar voor betaald? :P

Misschien nog linkje van de exacte lokatie?
Toch wel gauw een groot spandoek van de Wereldfietser omhoog gehouden? :lol:
Geheel gratis! Wel geduld hebben. Dit gebied is pas recent geupdate in Google Streetview terwijl wij er eind Augustus fietsten.
De exacte locatie is N46 03.833 E23 43.728.
Ed Pratt schreef:Found myself on #googlestreetview in the middle of New Mexico! What a strange world we live in...
Check it out for yourself:
https://goo.gl/maps/xNubBHCs6sL2
Afbeelding
Als je enige gevoel voor statistiek hebt, moet de combinatie van een unicycle-rijder en een Streetview opname toch fascineren. Ik vond dit shot zeer de moeite waard .

Maar er is ook een topic Betrapt op Streetview ... en met meer recente bijdragen. Dit pleit er juist voor om géén nieuw topic te openen, maar om draadjes verder te spinnen.
Ook hier geldt:
https://www.wereldfietser.nl/www/phpbb/app.php/rules#contact-opnemen schreef:Wil je een melding doen over een bepaald bericht op het forum, gebruik dan de meld-knop (met het uitroepteken) naast dat bericht. Ga niet zelf voor moderator spelen, en plaats geen publieke reactie op het forum
Ik denk dat ik even in het ledendeel verderga.