De Wereldfietser pakt uit op de Fiets en Wandelbeurs

De Wereldfietser pakt uit op de Fiets en Wandelbeurs
Vooral dankzij de bezielende inzet van Anja Westerweel is de Wereldfietser dit jaar nog opvallender aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 1 -3 maart.


De stand van de Wereldfietser
Onze stand is verder vernieuwd en wordt leuk aangekleed volgens onze nieuwe huisstijl. Deze stand moet duidelijk maken wat De Wereldfietser is en wat onze vereniging doet.

Tentenveldje
We staan weer op het oergezellige tentenveldje om de beursbezoekers te laten zijn wat fietskamperen in de praktijk is en we demonstreren onze materialen. Dit doen we samen met Europafietsers en de Rugzaklopers.

Fietsers informeren Fietsers
Bij Fietsers informeren Fietsers staan tientallen informanten uitleg te geven over fietsen in hun favoriete landen met plakboeken, foto's, kaarten en laptops. Dit doen we samen met Europafietsers.

Bikepacking
Onze offroadgroep komt dit jaar met een speciale bikepacking stand. Zij laten je zien hoe ze de meest ruige, onverharde routes met hun fietsen bedwingen.
De routes die zij rijden, leiden naar de meest onherbergzame gebieden over de hele Wereld, maar een aantal keren per jaar verzamelen ze zich om gezamenlijk een weekend door Nederland te rijden.

Het geheel heeft het karakter van een Wereldfietspaviloen. De diverse onderdelen worden aangekleed met nieuwe beachvlaggen en rolbanners van de Wereldfietsers. Het publiek op de beurs kan ons niet mislopen.

Meer dan 90 vrijwilligers van onze vereniging zetten in om de beurs tot en succes te maken voor onze leuke vereniging.
Je vindt ons op de plattegrond van de Fiets en Wandelbeurs in hal 4. http://www.hicleoutdoor.net/fwb2019_pla ... 1506664040
rechtsonder kun je inzomen.
Stand De Wereldfietser: 4.D.64
Tentenveld: 4.D.80
Fietsers informeren fietsers: 4.D.62, 4.E.60 en 4.D.70
Bikepacking: 4.C.76

Zie meer over de Fiets en Wandelbeurs: www.fietsenwandelbeurs.nl

Wil je nog een steentje bijdragen? Neem dan contact op met Anja a.westerweel(apenstaartje)gmail(punt).com
Leuk! We hebben er zin in. Jammer dat we niet al vrijdag kunnen, mijn vrouw moet nog werken vrijdag... Maar zaterdag en zondag(ochtend) staan we met de Gaastra’s, de Wicky-Up 4 en allerlei voor ons handige accesoieres (Exped-matjes, Trangia, diverse stoeltjes, een tarp (als we die zonder haringen erbij kunnen plaatsen) en diverse fotoboeken voor iedereen klaar om informatie te geven.