Cursus GPS-navigatie via je Smartphone (iPhone/Android) in Elst (bij Rhenen, provincie Utrecht)

Cursus GPS-navigatie via je Smartphone (iPhone/Android) in Elst (bij Rhenen, provincie Utrecht)

Na de succesvolle cursussen van najaar 2017 en voorjaar 2018 organiseert de Wereldfietser voor leden op 6 en 13 november 2018 opnieuw twee cursussen GPS-navigatie via je smartphone.
Deze keer in Elst bij Rhenen. We zijn te gast bij Sector 2 Bikes & Tandems. Johan Blom is wederom onze cursusleider.
Heb je nog niet eerder met GPS genavigeerd, of heb je al een GPS-apparaat, maar ben je er nooit echt vrienden mee geworden? Dan is het uitproberen van een offline navigatie-app op je smartphone een kleine stap om eens kennis te maken met de voordelen van Smartphone GPS-navigatie op reis.

Zie: https://www.wereldfietser.nl/activiteit ... artphone-0
De cursus Iphone op 6 november gaat zeker, want er zijn inmiddels vier aanmeldingen. Er kunnen zich nog vier belangstellenden inschrijven.
Voor de cursus Android op 13 november zijn nog voldoende plaatsen.
Voor de cursus Iphone op 6 november zijn nog twee plaatsen over. Voor de cursus Android op 13 november zijn nog voldoende plaatsen.
De cursus Iphone op 6 november in Elst zit inmiddels helemaal vol. Wel zijn er nog plaatsen voor deze cursus op 20 november in Beuningen bij Nijmegen.
Ook zijn er nog plaatsen voor de cursus Android op 13 november in Elst. Deze cursus is afgestemd voor o.a. gebruikers van een Samsung S.