Vanaf vrijdag 14 juli tot en met zondag 17 juli is het weer tijd voor het jaarlijkse kennismakingsweekend van de WF 18-35 groep.

Het weekend staat in het teken van de oude vestingwerken langs de Maas. Op vrijdagavond verzamelen wij op natuurkampeerterrein Groesbeek. Zaterdag fietsen we langs de Maas naar het natuurkampeerterrein Nederhemert Zuid, vlak bij een heus kasteel gelegen en langs het water dus zwemmen, barbequen en fikkie stoken is allemaal mogelijk. Zondag voert de tocht verder richting Dordrecht Rotterdam, daar eindigt het ook kan je de trein naar huis nemen.

De verwachting is dat de tocht op de zaterdag ongeveer 100 kilometer is, dit is overigens in te korten en anders is het mogelijk dat je later aanhaakt bij een ander station (Wijchen en Oss) al zal je dan nog eve moeten aanfietsen op de route, maar dat is beperkt. Zondag is de route wat korter en verwachten wij rond de 65/70 kilometer te maken (tot aan station Dordrecht).

Het verzoek is wel om even door te geven of je komt, dan kunnen wij dat doorgeven aan de kampeerterreinen. Het verzoek is ook om, indien je in het bezit bent van een natuurkampeerterreinenpas, deze mee te nemen.

Hopelijk tot de 14e van juli!