Forumslader....onze ervaringen...

Alles over fietstechniek en -onderdelen.
ALL IN
Forum Lid
Berichten: 31
Lid geworden op: 30 mei 2015
x 3
Voor wat betreft vliegen: Ik ben met mijn FL (+BT-functie) in de stuurbuis 2017 op wereldreis gegaan startende in NL. Gedurende mijn reis heb ik 2x moeten vliegen. 1x vanuit Istanbul en 1x vanuit Singapore (daar controleren ze volgens mij best nauwkeurig) Beide malen probleemloos voor wat betreft de ingebouwde FL, zodoende deel ik Marco's ervaringen. Hetzelfde geldt overigens voor een externe powerbank die ook beide malen in de ruimbagage opgeborgen was.

De Forumslader heeft het bijna altijd goed gedaan. Enige kanttekening zou de BT functie kunnen zijn. Deze ging gedurende de reis kapot. Bij contact met Jens en/of zijn broer vermoedden zij dat het defect met een hogere luchtvochtigheid en de toch wat fragielere BT-technologie te maken kon hebben. bij terugkomst ingestuurd en keurig gerepareerd.

Onderweg in ZO-Azië ging het laden van bufferaccu alsmede iPhone heel af en toe niet helemaal goed en was het LED-lampje dikwijls van slag. Wellicht inderdaad door te hoge temperaturen. Mijn iPhone 6S hing gedurende het grootste deel van de reis met ingeschakeld scherm aan de FL en doet het vooralsnog goed.
Geen idee wat voor technische snufjes sindsdien nieuw op de markt zijn gekomen, maar in de eerste helft van 2017 was de FL denk ik het beste wat je kon krijgen. Ik ben in ieder geval nog steeds enthousiast.
0 x
"Een leven zonder fietsen is zonder twijfel mogelijk, maar volkomen betekenisloos"


Terug naar “Mijn Fiets: Techniek en Onderdelen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: machello en 13 gasten

cron