Bestemming gezocht voor meivakantie

Stel hier je vragen over fietsreizen met kinderen, materiaal voor kinderen, etc.
roosterveld
Forum Lid
Berichten: 139
Lid geworden op: 22 februari 2012
x 2
Wij willen graag in de meivakantie een week fietsen.
Onze gezinssamenstelling is: vader, moeder, zoon van 10 en zoon van 4. De laatste gaat voor het eest op de aanhangfiets. Ervaring met kinderen hebben we. Vennbahn, stuk LF1, zwitserland, zweden/finland, vechtdalroute, Frankrijk/kanaaleilanden,..

Uitgangspunt gemiddeld ca 30km/dag, om de dag. Zeker nu de jongste niet meer in de fietskar zit, maar op de aanhangfiets gaat.
In eerste instantie wilden we graag naar Bornholm (deens eilandje voor de kust van Zweden), maar het weer schijnt niet zo mooi te worden. Dus nu ben ik opzoek naar een andere bestemming. Bij voorkeur met lekker weer en niet te ver weg èn wat leuk/te doen is voor de kinderen.

Heeft iemand een suggestie? Noord Frankrijk wellicht? Ik las wat over de Maasroute, heeft iemand daar ervaring mee? Of een iets in Duitsland ? Autoluw/vrije route heeft zeer grote voorkeur!
0 x
Rutger is de naam :-)

jis35
Forum Lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 19 augustus 2012
Rhein radweg? Relatief makkelijk fietsen (als in vlak) en je kan ook stukjes varen evt. Qua weer is het niet veel beter dan in NL volgdende week, maar als je goed weer wil moet je denk ik een stuk verder weg.
0 x


Terug naar “Fietsen met kinderen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast