Belgische Wereldfietser Paul Truyens overleden

Voor het melden van belangrijke levensgebeurtenissen zoals geboorte, overlijden, ziekte, beterschap, emigreren, trouwen, enzovoort.
Gebruikersavatar
Leon
Forum Lid
Berichten: 15596
Lid geworden op: 28 februari 2003
Locatie: Maastricht
x 631
In de Belgische krant lees ik vanochtend het trieste bericht dat wereldfietser Paul Truyens is overleden.

Bron: http://www.hbvl.be/cnt/dmf20161102_0255 ... ens-joggen

" Hechtel-Eksel -
Paul Truyens (49), de man uit Hechtel-Eksel die meer dan vier jaar lang met zijn fiets de wereld rondreisde, is afgelopen dinsdag gestorven tijdens het joggen. Paul werd door een wandelaar gevonden in de bossen van Hechtel en stierf wellicht aan een hartstilstand. “Paul had net een zwaar verlies moeten verwerken. Een dag voor zijn overlijden had hij nog samen met zijn twee broers zijn ‘moederke’ begraven die nog zoveel noveenkaarsen voor hem had gebrand tijdens zijn wereldreis”, zegt zijn schoonzus Kelly Leenaerts. Eind deze maand zou Paul vijftig worden.

Wereldfietser, zo omschreef Paul Truyens zichzelf. Dat had alles te maken met de onwaarschijnlijke pelgrimstocht die hij tussen 2009 en 2013 ondernam. Paul verkocht zijn café Paul’s Wereld en vertrok in april 2009 op wereldreis en fietste liefst 80.000 kilometer door 37 landen in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. Tijdens zijn tocht belandde hij twee keer in het ziekenhuis - in Georgië stortte hij met een auto van de brug en in China werd hij compleet uitgeput afgevoerd na een tocht door de woestijn - maar op 29 juni 2013 arriveerde hij veilig terug thuis in Hechtel. Ook na zijn avontuurlijke tocht bleef Paul een fervent sporter, maar dat werd hem afgelopen dinsdag fataal."

Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit ongelooflijke verlies.
0 x
De kern van veel milieuproblemen is niet zo zeer dat we iets moeten doen maar meer dat we iets moeten laten.

Terug naar “Persoonlijke verhalen en familieberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron