Vrijdagavond 22 november wordt de vormgeving van de website aangepast aan onze nieuwe huisstijl. De gehele site zal daardoor even off-line zijn.

Cebu, Filipijnen

Voor het melden van belangrijke levensgebeurtenissen zoals geboorte, overlijden, ziekte, beterschap, emigreren, trouwen, enzovoort.
Koert
Forum Lid
Berichten: 716
Lid geworden op: 26 september 2004
x 12

Cebu, Filipijnen

Berichtdoor Koert » ma 23 jun, 2014 22:15

Beste fietsvrienden,

In november 2013, nog maar 7 maanden geleden, sloeg het noodlot toe in de Filippijnen toen orkaan Haiyan een groot deel van het land verwoestte. Vier en een half miljoen mensen raakten dakloos en er waren vele duizenden doden te betreuren.

Komende zomervakantie reis ik naar Cebu om een steentje bij te dragen aan de wederopbouw. Dat doe ik met de organisatie Projects Abroad. In een internationaal gezelschap van overwegend jonge mensen zal ik helpen bij de herbouw en renovatie van o.a. scholen.
Met de volgende site, http://koert1.waarbenjij.nu/reis/detail ... filipijnen zal ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van de activiteiten. Geen idee of het lukken gaat met internet. Enkele Nederlandse mede-vrijwilligers heb ik al ontmoet tijdens een training. Het enthousiasme is groot.

Projects Abroad draagt bij in de kosten van bouwmaterialen.
Wil je ook een duit in het zakje doen, mijn bankrekening nummer is NL 18 ASNB 0708 6517 98. Ik zal er voor zorgen dat iedere gedoneerde Euro ter plaatse wordt besteed aan het vervangen van verloren gegaan lesmateriaal.

Voor Projects Abroad, zie: http://www.projects-abroad.nl/vrijwilli ... ilippijnen

Koert.
0 x
Efu awari wani nyan lefre, a musu plata.

Terug naar “Persoonlijke verhalen en familieberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron