Vrijdagavond 22 november wordt de vormgeving van de website aangepast aan onze nieuwe huisstijl. De gehele site zal daardoor even off-line zijn.

Cok Oostveen kan voorlopig niet fietsen

Voor het melden van belangrijke levensgebeurtenissen zoals geboorte, overlijden, ziekte, beterschap, emigreren, trouwen, enzovoort.
bert sitters
Forum Lid
Berichten: 7793
Lid geworden op: 22 juli 2002
Locatie: Amsterdam
x 130
Wie kent Cok niet?
Organisator van tal van tochten: dichtbij huis of ver weg in onmogelijk lijkende bestemmingen. Een échte pionier.
Cok stond mede aan de wieg van De Wereldfietser. Cok was het die vele praktische zaken voor de oprichting wist te regelen. De verzending van ons tijdschrift was destijds door de bureaucratische regels van de toenmalige PTT een regelrechte nachtmerrie met veel gepuzzel: "bundellijstjes", wie had dat ooit bedacht? Cok zag daar niet tegenop. Jarenlang zat hij in het bestuur. Eerst als penningmeester, maar daarna vele jaren als voorzitter: verreweg het langst van alle voorzitters van de Wereldfietser in functie.
Afgelopen zomer struikelde Cok als voetganger over een uitgestoken standaard van een tegen een muur geparkeerde fiets. Ook dat kan een wereldfietser overkomen. De meeste ongevallen gebeuren immers in huis of de directe omgeving. Hij had zijn handen in zijn zakken en kon zijn val niet tijdig breken. Het resultaat: een pijnlijke en gecompliseerde blessure aan zijn elleboog. De pijn is nu gelukkig voorbij, maar de elleboog is nog lang niet genezen. Het kan nog 1 tot 1½ jaar duren, totdat het gewricht weer wat stabiel is. Tot die tijd kan Cok niet fietsen. Natuurlijk een ramp voor een rasechte wereldfietser.
Cok heeft aangegeven dat hij het op prijs stelt, als bekenden van hem contact met hem opnemen. cokos(apenstaaartje)dds(punt)nl
Ook via dit draadje op het forum kan een riem onder zijn hart gestoken worden.

Ha die Cok. Veel sterkte en tot snel!

Bert
0 x
En hoe verder hij ging, des te langer was zijn terugweg. www.fietsrondje.nl

m-gineering
Forum Lid
Berichten: 6441
Lid geworden op: 20 september 2004
Locatie: Kiel Windeweer
x 2
Contacteer:
bert sitters schreef:. De pijn is nu gelukkig voorbij, maar de elleboog is nog lang niet genezen. Het kan nog 1 tot 1½ jaar duren, totdat het gewricht weer wat stabiel is. Tot die tijd kan Cok niet fietsen.
Toegegeven, ze hebben het misschien op jongere leeftijd geleerd, maar er zijn legio fietsers met maar een arm of zelfs met maar een been. Als je opziet tegen een stijle leercurve kun je altijd nog een ligfiets driewieler nemen, die laten zich met twee vingers sturen
0 x
/Marten

WilS
Forum Lid
Berichten: 32
Lid geworden op: 15 oktober 2015
Locatie: NIJMEGEN
x 1
:x Zie nu dat het een heeeeeeeeeeel oud bericht was.
0 x
'' De enige manier om van een verleiding af te komen, is er aan toe te geven." Oscar Wilde.


Terug naar “Persoonlijke verhalen en familieberichten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron