Patatje aan boord van toestellen Corendon

Berichten in dit forum worden niet bij de Actieve Onderwerpen getoond omdat ze te weinig met wereldfietsen te maken hebben.
bert sitters
Forum Lid
Berichten: 7727
Lid geworden op: 22 juli 2002
Locatie: Amsterdam
x 112
Voor Wereldfietsers die met Corendon gaan vliegen is er het volgende nieuws.

Corendon Dutch Airlines gaat als de eerste Nederlandse luchtvaartmaatschappij patat serveren aan boord van haar vluchten.
Omdat luchtreizigers een goede kwaliteit maaltijd of snack aan boord eisen, biedt Corendon vanaf nu Combi Frites aan gedurende de vlucht, aldus Corendon
De frites worden niet in olie gebakken en zijn daarom volgens Corendon veel gezonder. Een bakje patat in de lucht zal 3,50 euro gaan kosten.
Het is niet bekend op Corendon ook een patatje-oorlog gaat serveren.
Ook is nog niet duidelijk hoe de schade wordt geregeld voor passagiers die dankzij hun buren een klodder mayo op hun kleding ontvangen.

Ach ja, het is komkommertijd!

[moderator]Verplaatst naar achtergrond [/moderator]
0 x
En hoe verder hij ging, des te langer was zijn terugweg. www.fietsrondje.nl

EnriceV
Forum Lid
Berichten: 1050
Lid geworden op: 08 maart 2010
Locatie: Antwerpen (BE)
x 17
Vertaling voor de Belgen onder ons ;-):
Corendon, de budgetvliegmaatschappij gaat frieten verkopen gemaakt in een oven. Omdat ze niet gefrituurd zijn, en dus ook niet smaken naar frieten, zijn die dingen iets gezonder, zegt de producent.
Of ze van deze gastronomische blunder ook een versie met pindakaas gaan verkopen, is nog onduidelijk, maar verwacht wordt dat sommige mensen hier toch 3.5 euro voor willen neertellen.


(Beste Belg, sidder ende beef want een "patatje oorlog" betreft een combinatie van frieten pindakaas, mayonaise, ketchup en ajuin volgens wikipedia! ("ne Friet oorlog" in Belgie levert je frieten op met stoofvleessaus, mayonaise en ketchup))

PS: echte frieten of beter nog "fritten", worden gemaakt door aardappelen in balkjes te snijden, ze te spoelen in water tot het water niet meer wit wordt, ze te bakken in olie of vet gedurende 6 à 8 minuten op 140 graden, ze zes minuten te laten rusten en ze af te bakken op 180 graden gedurende 4 minuten.
0 x

johnny-vs
Forum Lid
Berichten: 374
Lid geworden op: 05 augustus 2013
Locatie: Belgie, Wuustwezel
Contacteer:
frieten met pindakaas....? :roll: dat meen je toch niet hoop ik... :?:
eeeeeekes... :?
0 x

hwhaan
Forum Lid
Berichten: 137
Lid geworden op: 03 oktober 2008
Locatie: Leiden
Met melk of olie aangelengde pindakaas dan nog altijd. Gewone pindakaas is nog altijd niet drabberig genoeg om ja frietje doorheen te halen.

bij de weg, wat er precies in een patatje oorlog zit is streekgebonden, en soms zelfs kotgebonden. maar de basis is iig friet, mayonaise en pindasaus.
0 x
"You can't outrun Death forever, But you can make the Bastard work for it."

VoorheenRJ
Berichten: 0
Lid geworden op: 26 september 2004
x 1
't Is toch geen gebakken lucht?! :lol:
0 x


Terug naar “Achtergrond”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron