Voor de (wereld)fietsers onder ons komt er deze herfst een mooie gelegenheid om door Turkije te fietsen. Het traject zal lopen van Istanbul naar Konya en we hebben een heel bijzonder gezelschap.

Voor een beperkt aantal deelnemers willen we samen met Frank van Rijn deze Sufi fiets karavaan realiseren. We fietsen van 4 tot 20 september 2020, de perfecte maand om in Turkije te fietsen.
Lengte van het traject is 788 km.

Aan het eind van elke dag wordt er een kamp opgeslagen. Er is het een en ander aan luxe ingecalculeerd zoals bagage vervoer in de prijs, maar de reis is gebaseerd op twee weken kamperen met eigen tent.
De kosten van eten, eventuele accommodatie (anders dan kamperen) en overige aankopen zijn voor eigen rekening. Accommodaties (anders dan kamperen) dienen zelf te worden geboekt.(met eventuele hulp of advies).
Je boekt ook je eigen vlucht naar Turkije.

Het is een prachtig landschap en de trajecten zullen in middel zware fietsdagen worden ingedeeld. Iedereen die met de fiets karavaan meegaat, wordt uitgerust met informatie voor een zelfstandige tocht. E.g.slaapplekken, bezienswaardigheden en bijzondere plekken. Deelnemers ontvangen dan ook een Sufi Trail Fietsgids in het Engels, GPX, Sufi Trail Pelgrims paspoort, T-Shirt en Sufi Trail Pet.

We willen het pelgrimeren promoten en een verdieping zoeken in de diepere betekenis van langzaam reizen en de spirituele plekken aan de Sufi Trail. We zullen op enkele dagen markeringen aanbrengen (Sufi Trail Stickers) om op deze manier de route herkenbaar te maken.

Kortom een reis met veel individuele vrijheid, maar met de voordelen en veiligheid van een groep.

Frank van Rijn is momenteel in Afrika en reist per fiets de wereld rond. Frank wordt met recht ook wel “de wereldfietser” genoemd. Dat er een gelegenheid komt om samen deze reis te maken is zeldzaam. We kijken er erg naar uit en wil je meer weten bel of mail de Sufi Trail ook kun je je direct aanmelden via de link op sufitrail.com vind je het leuk om alvast te mee te genieten van Frank van Rijn en zijn verhalen dan kun je de Afrika blog volgen op: frankvanrijn.nl
Voor meer informatie: Iris & Sedat 06 440 447 90 of via sufitrail@gmail.com