Lezing 20 feb en 19 mrt - Rome route - Hans Reitsma

Hans geeft twee lezingen over zijn legendarische route naar Rome. De Reitsma-route loopt van Amsterdam naar Rome en is het levenswerk van Hans. Meer dan dertig jaar is de route continue in beweging en brengt Hans verbeteringen aan. Ook zijn er vele alternatieven in kaart gebracht. Er is waarschijnlijk geen andere fietsroute te vinden waar zo veel tijd en energie in gestopt is door de maker.

Over de route schrijft Reitsma het volgende: "Reitsma’s Route naar Rome is een schitterende toeristische fietsroute van ongeveer 2180 km van Amsterdam naar Rome via Duitsland en Oostenrijk. Je fietst door mooie, afwisselende landschappen en sfeervolle oude steden en stadjes. Vooral tot en met de Alpen is de route erg rustig, vaak zelfs autovrij. Toch kom je wel van tijd tot tijd door een plaatsje met winkels en horeca. Na de Alpen worden fietspaden en stille weggetjes schaarser. Ook daar is echter naar de rustigste wegen gezocht".

De route is al door velen gefietst en men is over het algemeen lyrisch. Kortom voor wie nog een mooie bestemming zoekt, de Reitsma-route is volgens ons een echte aanrader. Mocht je de route al hebben gekozen of reeds hebben gereden, ook voor hen is het natuurlijk leuk en leerzaam de maker te ontmoeten.

Deze twee lezingen vinden plaats op 20 februari en 19 maart van 19.30 tot 21.00 uur en is uiteraard bij Beagle Bikes. De lezingen zijn gratis, maar wel graag even aanmelden via info@beaglebikes.nl
05bassano.jpg
32piantravigne.jpg
vinschgau1992.jpg
20 februari is helemaal vol. Er is duidelijk veel belangstelling, voor 19 maart zijn nog wel plekjes vrij.
Beide lezingen zitten helemaal vol. Uiteraard houden we een wachtlijst bij zodat bij afvallers de eerst volgende geïnformeerd zal worden.