Beagle Bikes Utrecht - Santos World Store

Afgelopen 22 november hebben we in Utrecht de deuren officieel geopend van Beagle Bikes op de Wittevrouwenstraat 42. Beagle Bikes is een prachtig toer- en reisfiets paradijs in het oude centrum van Utrecht. Beagle Bikes wordt met veel enthousiaste en energie gerund door Johan en Jorma. Ze zijn allebei extreem ervaren fietsers en denken heel graag met u mee. Beide hebben wereldreizen op de fiets ondernomen, maar ook genoten van talloze fietsvakanties. Johan is bovendien een fervente Bikepacker en hiervoor hebben we dan ook een heel breed assortiment in huis.

Uiteraard hebben we ook een heel mooi assortiment accessoires samengesteld, waarbij praktische toepassing en duurzaamheid voorop staan. Alleen als we er echt achterstaan nemen we het in huis, ook proberen we zo veel mogelijk zelf te testen of luisteren goed naar mensen waarvan wij weten dat deze testen serieus nemen.

We hebben ook een hele goede specialistische werkplaats, waar Johan de scepter zwaait. Onderhoud is heel erg belangrijk en we helpen onze klanten daar waar maar mogelijk is met uitleg en praktische tips.

Johan en ikzelf vinden goed luisteren, actief meedenken en advies op maat zeer belangrijk. Het advies is gebaseerd op een enorme dosis praktijk ervaring gekoppeld aan technische kennis. We doen niet aan theoretische wijsheid zonder enige reiservaring.

Ook geloven wij dat het heel belangrijk is om goed te proefrijden, met en zonder bagage op diverse ondergronden. We zijn pas tevreden als de afgeleverde fiets en accessoires onze klanten echt gelukkiger maken.

Ook organiseren we zeer regelmatig curssuen, lezingen en workshops. Allemaal te vinden op onze website:https://beaglebikes.nl/


Kom gerust langs tijdens de donkere dagen om alvast voorpret te beleven met het dromen over mooie fietsplannen.

Johan-en-Jorma-Beagle-Bikes.jpg
Johan en Jorma voor Beagle Bikes op hun favoriete Santos
Beagle-Bikes-ontvangst.jpg
Het warme hart van Beagle Bikes, hier nemen we de tijd om te luisteren onder het genot van een kop thee of koffie
Beagle-Bikes-Fietsen.jpg
We hebben een waanzinnig brede collectie Santos fietsen, die echt goed te bewonderen zijn. Kom proef rijden.
Beagle-Bikes-Etalage.jpg
We vinden de fietsen zo ontzettend mooi, dus zetten we ze in het zonnetje. Al is die even niet te vinden op het moment.
Accessoires-Beagle-Bikes.jpg
We hebben een heel mooi assortiment met allerhande accessoires, waar we echt 100% achterstaan.
Heel veel succes!
Mooi. Weer een mooie zaak voor fietsreizigers. Veel succes met jullie onderneming.
Net thuis van een cursus navigeren met de smartphone bij Johan. Erg fijne cursus , mooie winkel en lekkere thee:).