Fietsbel en computerhouder inéén: de HideMyBell

Aanbiedingen, nieuwe fietsboekjes, nieuwe materialen, enzovoorts.
hansbaak
Forum Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 10 februari 2013
Hide my Bell, computer steun en fietsbel inéén
Mathijs Wagenaar uit Nederland bedacht het unieke concept van de HideMyBell. De Hide My Bell is een stuurhouder voor je fietscomputer én een fietsbel tegelijk. Veel ATB-ers en racefietser vinden een bel op het stuur niet mooi of hebben er de plek niet voor op het stuur. Mathijs fietste met een Garmin stuurhouder en kwam op het idee om een fietsbel in de computerhouder te integreren. En een bel is eigenlijk onmisbaar op de fiets.

Het ontwerp voldoet aan drie voorwaarden: een duidelijk belsignaal, mooi vorm gegeven en makkelijk te bevestigen.

Verbeterde versie van de HideMyBell
Doordat de fietsbel onderaan de houder zit, valt deze nauwelijks op. Met het luide signaal, laat je mede weggebruikers weten dat je eraan komt. Met de HideMyBell plaats je de fietscomputer voor de stuurpen en meer naar voren. Zo is het scherm sneller en veiliger af te lezen. Met een gewicht van slechts 47 gram is de HideMyBell licht te noemen. Het nieuwe model is per direct leverbaar.

HideMyBell nu ook voor Mio en Wahoo
Na een succesvolle marktintroductie is er nu nieuwe uitgebracht van de HideMyBell. Je kunt er zelfs een een lamp of actioncamera aan bevestigen. ook het ontwerp en de afwerking verbeterd en naar een hoger plan gebracht. De eerste versie was alleen geschikt voor de Garmin Edge computers, maar ook Mio Cyclo modellen en de Wahoo ELEMNT kunnen erop gemonteerd worden.

Afbeelding
0 x

Slaapt
Forum Lid
Berichten: 1120
Lid geworden op: 28 maart 2006
Locatie: Reet, Belgie
Gezien op de beurs. Erg fraai!
0 x

Ypuh
Forum Lid
Berichten: 166
Lid geworden op: 10 februari 2016
x 11
En ze hebben mijn grootste hekelpunt ook aangepakt; je best doen om de bel te verbergen en vervolgens met witte koeienletters 'HideMyBell' voorop zetten.
0 x


Terug naar “Commercieel Nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron