GESTOLEN Tandem Double Travel

Hallo iedereen,

Onze tandem is gestolen! :( (stond in tuinhuis en was goed vastgelegd)
Mocht iemand een tandem te koop zien of aangeboden krijgen gelieve mij te verwittigen.

De tandem is een Santos Double Travel, blauwe kleur, met framenummer A8D 36375.

Groeten,
Gregory
Waarom staat dit bij commerciël nieuws? :?:
Plaatje, bijzonderheden? Kleur letters? Type stuur? Dat soort dingen...
Ik heb dit bij commercieel nieuws gezet, voor het geval iemand dergelijke tandem ergens te koop zou zien. Als de moderators vinden dat dit in een ander subforum passen, dan mogen ze dit zeker verplaatsen.

Verdere informatie over de tandem: de Rohloff-naaf heeft als serienummer 127619, verder staat er ook nog a-bikes op de achter vork (het horizontale gedeelte). Hieronder een foto:

Afbeelding

Verder hangt er op het voorste stuur nu normaal nog een houder voor een Ortlieb stuurtasje op evenals 4 drinkbushouders.

Gregory
Balen zeg, en ik altijd maar denken dat tandems niet zo diefstal gevoelig waren :-( Toch goed dat we die van ons in de schuur ook nog eens ergens aan vast gelegd hebben (hoewel dat bij jullie dus niet uitmaakte....)

Heb je al een google alert melding aangemaakt voor de tandem?

http://www.google.nl/alerts

Ik zou er een aantal verschillende search strings inzetten ("santos tandem", "santos double travel", etc), als hij dan ergens op internet 'tevoorschijn komt', krijg je direct een melding.

Roef
Oh ja, je kunt allicht proberen de tandem op te geven bij je inboedel verzekering. Afhankelijk van de verzekeraar maak je nog best een kans flink wat terug te krijgen. Ik kreeg van mijn verzekeraar ooit het hele nieuw bedrag terug van een uit mijn schuur gestolen MTB (van een jaar of 4 oud), terwijl ik de schuur op dat moment niet eens had afgesloten (ik was elders in de tuin aan het werk).

Valt altijd te proberen...

Roef
Bedankt voor de tips. Hopelijk brengt het iets op ...

Gregory