Uitverkoop bij Bever

Ik zag o.a. de Radical Cyclone voor halve prijs, en de Alite Monarch met 30% korting.

Jammer dat ik niks nodig heb ;-)
En Garmin GPS-toestellen. De Dakota 10 en Dakota 20.

http://www.bever.nl/garmin-gps-dakota-2 ... olour=5806

De video's erover zijn met wandelaars. Weet niet of ze ook op een fiets kunnen worden bevestigd. Waarschijnlijk wel,hier een review:
http://www.nutz.nl/getest/getest-garmin-dakota-20
Jazeker kan dat. Daarvoor zijn houders te koop. Zowel van Garmin zelf als van andere merken (zoals RAM). Voordeel van de Garmin-modellen is dat daar vaak de in Nederland geroemde OpenFietsMap-kaarten op geïnstalleerd kunnen worden. Erg veel plezier van gehad tijdens de afgelopen vakantie.
Bedankt, is was al een tijdje op zoek naar cyclone :D
En ik naar juist die stoelen, dus dank voor de tip! Zojuist twee rode besteld:)!
Even een oud onderwerp oppakken: zonder dat ik iets met Den Bevert heb duid ik op de extra (20% bovenop) kortingsactie op de uitverkoop bij het knaagbeestdier.
aandegracht schreef:
ma 25 feb, 2019 11:31
Even een oud onderwerp oppakken: zonder dat ik iets met Den Bevert heb duid ik op de extra (20% bovenop) kortingsactie op de uitverkoop bij het knaagbeestdier.
Welk bedrijf doet het zonder kortingacties?

Overigens zijn die links van de topic starter niet meer geldig. Nogal gedateerd.
Toen ik deze topic zag, dacht ik dat het om nieuw topic ging. Dus lezen en op de link geclickt voor de radical cyclone. Voor de halve prijs ben ik wel geinteresseerd. Blijkt dat het om een topic uit 2013 gaat. Als je dan toch een reaktie wil plaatsen, misschien een nieuwe topic beginnen. Waarom uberhaupt een bericht uit 2013 opnieuw naar boven halen? Erg verwarrend voor de neit oplettende lezer.
Dit draadje wordt gesloten. De berichten over het hergebruik van het oude ontwerp zijn verwijderd. Zie ook de forumregel:
https://www.wereldfietser.nl/www/phpbb/app.php/rules#contact-opnemen schreef:Wil je een melding doen over een bepaald bericht op het forum, gebruik dan de meld-knop (met het uitroepteken) naast dat bericht. Ga niet zelf voor moderator spelen, en plaats geen publieke reactie op het forum