Gevraagd: Ortlieb High Visibility tassen

Af en toe wil ik het fietsend wel eens laat maken. Voor betere zichtbaarheid zoek ik een setje High Visibility tassen in fluor geel. De zwarte High Visibility vind ik overdag te weinig zichtbaar, en de gewone gele heb ik nu al.
20190414_201402.jpg
Liefst Front of tegenwoordig genaamd Sport Rollers, die ik achterop monteer. Maar Back Rollers of een setje van voor en achter mag ook. Een stuurtas gebruik ik niet. Maar als je een set met stuurtas erbij alleen compleet weg zou willen doen dan wil ik die best wel weer op marktplaats slijten aan iemand anders.
Beetje offtopic, maar omdat je bezig bent met zichtbaarheid op de fiets (altijd goed) wil je toch even dit linkje meegeven:
https://reflectivesupplies.co.uk/collections/cycling

Vele soorten tape en stickers en andere spullen om wat extra reflectie aan te brengen. Zeker als je een zwarte fiets hebt is de wit reflecterende zwarte tape interessant.
Of dit linkje, met Ortlieb tassen waarvan de achterzijde niet zwart maar rood is. https://vanbon-sport.nl/tassen/fietstas ... enset-rood

Bijlagen

Goede tip, dank!
Eric op de Fiets schreef:
zo 21 apr, 2019 15:27
Of dit linkje, met Ortlieb tassen waarvan de achterzijde niet zwart maar rood is. https://vanbon-sport.nl/tassen/fietstas ... enset-rood
Dank! Toch vreemd dat ze bij die High Visibility juist die zijkanten weer zwart in basiskleur hebben gehouden. Wel het reflecterende doorgetrokken in plaats van alleen dat kleine vlakje gelukkig.

Jammer dat ze zo lastig te vinden zijn alleen, waarschijnlijk door de forse nieuwprijs al niet gek veel verkocht.