3e International Cycling Film Festival ~ Groningen

Overige activiteiten (zonder commerciele inslag) welke interessant zijn voor fietsreizigers, maar niet door onze Activiteitencommissie georganiseerd worden.
Erwinz86
Forum Lid
Berichten: 10
Lid geworden op: 28 februari 2017
x 1
Hey Iedereen!

Het is weer zo ver, de 12e editie, maar voor de derde keer in het Noorden des Landes, van het International Cycling Film Festival is weer neer gestreken. Dit maal op Zaterdag 21 April, traditiegetrouw in de RKZbios.

Het International Cycling Film Festival is een viering van de fietscultuur in alle soorten en maten. Het gratis middag programma (vanaf 16:00) heeft als thema: fietsreizen. O.a rasavonturier Henk van Dillen komt vertellen over zijn wintertrip door de Siberische kou. Om 20:00 beginnen we met het hoofdprogramma; 19 korte films waarin de fiets de hoordrol speelt, vanuit de hele wereld ingezonden. Bijvoorbeeld uit Rwanda, Kosovo of Australie.

Tussen de programma's door zal er waarschijnlijk een hap eten verkrijgbaar zijn (ik ben hier nog mee bezig, ik laat het weten zodra dat mogelijk is). De RKZbios is een alternatief filmhuis in Groningen. Relaxte sfeer, betaalbare speciaalbiertjes maar toch goede bioscoopstoelen.

Kom je ook fiets films kijken?

https://www.facebook.com/events/1939547239392144/
0 x

Terug naar “Overige Activiteiten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron