Rondjes Amsterdam 2018.

Dag,

2 wereldfietsers stonden 1 augustus op de berlage brug, Helaas hebben wij na 2 keer de brug over te zijn geweest geen andere fietsers kunnen ontdekken.
Hebben wij iets over het hoofd gezien of was er geen belangstelling?

Groet,
Zomer
Wat jammer. Da's balen voor jullie.
We verzamelen altijd op het terras van de FeBo, recht tegenover de Berlagebrug. Dat is inmiddels zo'n vaste gewoonte geworden dat we er niet meer bij nadenken dat er nieuwe mensen kunnen zijn die de vermelding van de Berlagebrug letterlijk nemen.
Hopelijk hebben jullie er toch een gezellige avond van gemaakt.

Het volgende Rondje Amsterdam is op woensdagavond 5 september. Terras FeBo t.o. de Berlagebrug. Ik ben dan ook weer terug van vakantie.
Woensdag 5 september. Jullie zijn welkom. 19.00 uur FeBo Berlagebrug.
Heb je wensen voor een Rondje Amsterdam, kom er dan gerust mee.
Voor het Rondje Amsterdam hoef je je niet vooraf aan te melden. Sommige mensen doen dat wel, maar voor het Rondje Amsterdam is het vooralsnog niet nodig. Iedereen is welkom.
Tot woensdag 5 september.
Reed ik eerder op de dag in hoosbuien met onweer, dan houd je niet voor mogelijk dat het 's avonds een aangename zomeravond is met uitstekend fietsweer. Dat zal ongetwijfeld de reden zijn dat het bij slechts 2 deelnemers bleef. Heerlijk gefietst langs de Amstel, Ronde Hoep en de Groot Mijdrechtse Polder met na afloop nog een cappuccino.
Rondje Amsterdam, 3 oktober 2018.
Het eerste Rondje in de herfst. Een blauwe lucht, bijna geen wind. In het avondlicht lijken de bomen hun herfstkleuren extra aan te zetten. Het is al weer vroeg donker en het grootste gedeelte van de tocht fietsen we in het donker. Bij dit weer heeft de donkerte iets speciaals. De wereld wordt kleiner terwijl je de verlichte details aan de horizon juist beter ziet. De geuren en geluiden dringen beter tot je door. De stilte van het Diemerbos kun je 'horen' terwijl op de achtergrond het monotone geplop van een binnenvaartschip is te horen dat zich een weg baant door het Amsterdam-Rijnkanaal. Over de spoorbrug ratelt een trein met late forensen.
Drie mannen van middelbare leeftijd, die behalve hun passie voor fietsen ook een passie blijken te hebben voor een volkstuin met tuinhuisje.
In Abcoude strijken we neer bij etablissement 'De eendracht'. Ook in de drank-keuze blijken ze eensgezind: een warme chocolademelk die zó puur blijkt dat je je lepel er haast in overeind kan zetten. Hierna gaat het weer richting Amsterdam.
Alweer een zeer plezierig Rondje. Er volgen er dit jaar nog twee: 7 november en 5 december. Fiets gezellig mee.
Rondje Amsterdam, 7 november.

Op woensdagavond 7 november fietsen we weer een Rondje Amsterdam. Fiets gezellig mee en weet je een leuke bestemming, gooi het in de groep.
We fietsen geheel in het donker dus zorg voor opvallende kleding en goede verlichting.
7 November, 19.00 uur Berlagebrug (FeBo).