18.000 kilometer aan verhalen in 1 podcast

18.000 kilometer aan verhalen in 1 podcast.

De introductie van onze podcast over een fietsreis naar Bali.

‘Pedalen en Verhalen’ is een podcast waarin het goede (reis)verhaal centraal staat. Wij (Nicole en Dennis Aaij) gaan eind februari, omwille van een loempia, vanuit onze woonplaats Rijnsaterwoude naar Indonesië fietsen en gaan daarover een podcast maken. Naast een persoonlijk luisterverslag van de reis stappen we met de microfoon op onze omgeving af om ter plaatse het verhaal te zoeken. Door het maken van soundscapes en interviews, en het vertellen van verhalen, willen we een inkijkje geven in onszelf, onze reis, de plaatsen die we aandoen, haar geluiden, haar bewoners en passanten.

”Je volgt twee avonturiers die omwille van een loempia de fiets pakken en ongeveer 18000 km naar Indonesië gaan fietsen”

Vanaf begin 2019 verschijnt er elke maand een aflevering van de Pedalen en Verhalen Podcast. De afleveringen duren ongeveer een half uur. In dat halve uur geven we je een update van de vorderingen en belevenissen van onze reis(voorbereidingen). Daarnaast nemen we je, aan de hand van bijzondere verhalen, mee naar opvallende momenten en ontmoetingen tijdens de reis.

”Zelfs is het mogelijk om het tweetal uit te dagen”

Invloed van de luisteraar

Ook is er voor jullie, de luisteraar, een rol weggelegd. Als luisteraar kun je namelijk vragen over de reis stellen die vervolgens door ons in de podcast worden beantwoord. Zelfs is het mogelijk om het tweetal uit te dagen.

Nemen we de uitdaging aan, dan doen we daar uiteraard uitgebreid verslag van in de podcast. Het enige dat je er voor hoeft te doen is ons een mailtje sturen met daarin de vraag en/of uitdaging. En oh ja! Zorg er wel voor dat er iets moois tegenover staat. Dat maakt de kans dat de uitdaging wordt aangenomen een flink stuk groter!

Naast de podcast blijft uiteraard ook het blog www.pedalenenverhalen.nl beschikbaar voor de geschreven verhalen. Ook vind je er de podcast. Natuurlijk kun je je ook abonneren via iTunes, Spotify en andere podcast apps. (duurt nog een aantal dagen voordat de Pedalen en Verhalen Podcast daar te vinden is.)

De trailer van de Pedalen en Verhalen Podcast staat inmiddels online.
Luister kan hier:

http://pedalenenverhalen.nl/de-podcast/
Leuke manier om ons op de hoogte te houden van jullie reis. Ben eigenlijk wel benieuwd naar het "omwille van een loempia..." :)
Heel leuk, ga ik zeker volgen, wat een mooi logo trouwens!

Bijlagen

gios schreef:
zo 21 okt, 2018 10:21
Leuke manier om ons op de hoogte te houden van jullie reis. Ben eigenlijk wel benieuwd naar het "omwille van een loempia..." :)
Is te lezen op onze site :D
Berger schreef:
zo 21 okt, 2018 10:51
Heel leuk, ga ik zeker volgen, wat een mooi logo trouwens!
Dank je wel