Met boot van Sulawesi naar de Filippijen ?

Ervaringen met het meenemen van de fiets op de boot
javer
Forum Lid
Berichten: 18
Lid geworden op: 30 april 2011
We zijn bezig met de voorbereiding van een fietsreis door Azië van een half jaar. Nu vragen wij ons af of het mogelijk is om via de boot van Sulawesi naar de Filipijnen te komen. Na veel speurwerk op internet zijn we nog niet wijzer geworden. Heeft iemand een tip ?
0 x

sonali
Forum Lid
Berichten: 533
Lid geworden op: 22 september 2004
Locatie: Amsterdam
Contacteer:
Denk dat je enige optie is om via een privé jacht daar te komen (als betalende passagier)... maar eerlijk gezegd denk ik dat de kans ERG klein is.
0 x
www.tour.tk: Travel along on our 6 year round the world bicycle trip ; bike stories, travel tips, road distances, equipment reviews, great photos AND video from across the globe.

Asianrider
Forum Lid
Berichten: 25
Lid geworden op: 22 januari 2012
Enige vervoer per boot is om per (vracht)boot van Bitung naar General Santos te varen. De veerboot van Pelni vaart nl. niet meer vanuit Sulawesi naar de Filipijnen.
Anders wordt het omvliegen via Jakarta, Singapore, Kuala Lumpur of Bangkok naar de Filipijnen. Rechtstreekse vluchten vanaf Sulawesi naar de Filipijnen zijn er nl. ook niet.

Misschien is het nog mogelijk om vanuit Maleisisch Borneo per boot naar de Filipijnen te geraken. Naar Kalimantan/Maleisisch Borneo kun je vanuit Sulawesi wel per boot komen.
0 x


Terug naar “Fiets & Boot”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron