nu ook bij Deen supermarkten goedkope treinkaartjes

Nu ook bij Deen Supermarkten goedkope treinkaartjes. Met een gratis broodje bij de Broodzaak op het station.
Je moet wel nog een fietskaartje aanschaffen.

Zie het volgende bericht:

De supermarkt DEEN, vooral actief in Noord-Holland en Flevoland, verkoopt van zondag 17 t/m zaterdag 30 augustus goedkope treinkaartjes. Voor 18 euro koop je tijdens de actieperiode een vouchercode voor een NS-dagretour per e-ticket. De reis moet plaatsvinden voor 2 november. Op maandag t/m vrijdag mag de reis alleen na 9.00 uur starten.

Wie de NS-dagretour bij supermarkt Deen koopt, krijgt een couponcode. Die kan je op ns.nl/eticket inwisselen. Je kunt dan kiezen voor een dagretour tussen twee stations naar keuze en op een reisdag naar keuze. Je moet je treinkaartje zelf uitprinten. Je hebt dus geen OV-chipkaart nodig, maar wel een printer. Het treinkaartje is persoonsgebonden.

Het goedkope treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bij Intericty direct en ICE moet je nog wel een toeslag betalen. In de Thalys zijn de dagretours met korting niet geldig. Behalve een treinkaartje krijg je ook een voucher voor een broodje naar keuze bij De Broodzaak. Voor deze actie geldt: op = op.
Deen Supermarkten, nooit van gehoord....
Martin E. van Doornik schreef:Deen Supermarkten, nooit van gehoord....
Ha die Martin.
Even de Afsluitdijk over. Ook in de kop van Noord-Holland staan fraaie molens. Of even naar Flevoland fietsen.
www.deen.nl
voor de locaties van de winkels: http://www.deen.nl/winkels
Kaartjes zijn ook online te bestellen,
http://www.deen.nl/webwinkel/bezorgen/p ... s-dagkaart
Net vandag een kaartje gekocht bij de Blokker, geen broodje :( en inchecken voor 6.30 of tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Te gebruiken tot 5 oktober en kost 14,95 euro
roosje
roosje schreef:Net vandag een kaartje gekocht bij de Blokker, geen broodje :( en inchecken voor 6.30 of tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Te gebruiken tot 5 oktober en kost 14,95 euro
roosje
Om hierop in te haken, ook de blokker kaartjes online te koop:
http://www.blokker.nl/nl/blknl/ns-dal-v ... kaart-2014
Er zijn momenteel inderdaad twee trein acties lopende. Omdat ik elke dag ver moet fietsen en van de trein gebruik maak houd ik dit goed in de gaten.

Dagkaarten bij de Deen verkrijgbaar tot 30 augustus (€ 18,-) en bij de Blokker tot 7 september (€ 14,95).

[moderator] links verwijderd! [\moderator]