Airline Indigo verloor fietsen

Dag iedereen

15juli vertrokken we vanuit Gent naar Kapadokya (Turkije). Om de winter te overbruggen boekten we een vlucht van Istanbul naar Goa via indigo airlines.

Inchecken ging vlot op 1 november en we betaalden een pak bij om de fietsen mee te krijgen. In Delhi waren er echter geen fietsen te vinden... Welke we moesten meenemen om opnieuw in te checken voor de vlucht naar Goa.

We deden een report maar nog steeds geen nieuws. Ondertussen deden we ook een report bij turkisch airlines die volgens ons al harder zal zoeken dan indigo.

We zijn er het hart van in ... Wie maakte dit ook nog mee? Heb je tips voor ons wat we nog kunnen doen?

Dankjewel!
www.pindat.com/reisblog/veljo
Facebook: veljo veljo
Das mooi kudt! Maar het opent wel nieuwe deuren, doe als Erik!
Dat is balen, fietsen komen waarschijnlijk wel weer boven water. Maar begrijp uit je verhaal dat de fietsen niet doorgelabeld zijn? Zijn jullie nu in Goa of in Delhi gebleven?
Fietsen zijn terecht als ik facebook goed bekeken heb.
TS had dan wel even kunnen aangeven dat de fietsen weer terecht zijn, en sinds wanneer en hoe. Als we zelf Facebook moeten gaan checken om het bericht te begrijpen... :?

Zoals met alle ruimbagage wil er met vliegen er wel eens iets fout gaan. Dat is zuur, maar gebeurt nu eenmaal wel eens.
willem.m schreef: TS had dan wel even kunnen aangeven dat de fietsen weer terecht zijn, en sinds wanneer en hoe. Als we zelf Facebook moeten gaan checken om het bericht te begrijpen... :?

Zoals met alle ruimbagage wil er met vliegen er wel eens iets fout gaan. Dat is zuur, maar gebeurt nu eenmaal wel eens.
Je kunt niet van iemand uit ver buitenland verwachten dat ze te allen tijde aan een wereldfietsersforum denken. Ze gaan nu natuurlijk eerst fietsen en alleen hun echte vrienden op de hoogte stellen van de terugkeer van hun fietsen. Ze zullen op een rustig moment heus nog wel een reactie plaatsen.