Velen van ons blijven momenteel zoveel mogelijk thuis. Een fietsvakantie zit er voorlopig niet in. En daardoor zien we op het forum helaas maar weinig inspirerende reisverhalen en -beelden. Wat een treurnis...

Het is dus tijd voor een pubquiz.

Jawel: een pubquiz. De vragen zullen uiteraard enige link met fietsvakanties, vakantiefietsen, reisbestemmingen of fietsen in het algemeen moeten hebben. Maar af en toe een onzinvraag mag natuurlijk ook. Enne, voordat daar weer discussie over komt 🙄: anders dan de titel doet vermoeden is dit geen officiële Wereldfietseractiviteit.

Als een aantal mensen ieder een aantal vragen* (zo mogelijk met foto of link naar video) en antwoorden aanlevert, dan wil ik** deze wel verwerken in een Kahoot-quiz. Kahoot (https://nl.wikipedia.org/wiki/Kahoot) is heel makkelijk te gebruiken, ook op je mobiel. Geen gedoe met privacy, en scores worden gelijk verwerkt.

Wie deelname aan de pubquiz leuk lijkt, kan zich in dit draadje melden.
We plannen dan samen een datum en tijd.
(Mensen die het maar niets vinden en het idee willen afserveren: reageer s.v.p. niet; dan blijft het overzichtelijk en gezellig.)

*) Dit moet nog wat verder uitgewerkt worden. Bijvoorbeeld een correctie op de uitslag als je zelf vragen hebt aangeleverd: hoe gaan we dat doen?
**) Zelf ding ik dan uiteraard niet mee naar de fantastische prijs die je kunt winnen.


Knipsel.JPG