Hoe verander je een 'tourpiemel' in een vlinder of een uil?

Op onze laatste collentocht vielen ze me nog niet zo op, maar het blijkt een aparte tak van asfaltgraffitti te zijn: de tourpiemel. Niet eens zo'n vergezocht symbool voor een evenement met zo'n hoog testosterongehalte als de Tour de France. Toch worden ze door de organisatoren niet gewaardeerd. Ik weet niet of de makers ervan torenhoge boetes riskeren - of dat er al een paar uit Frankrijk zijn verbannen; in ieder geval worden de routes van de Tour dagelijks gekuist door een busje met twee gespecialiseerde medewerkers. De NOS maakte er een reportage van.
Gezien, geniaal ja :D
Vraag me af hoeveel extra piemels deze reportage gaat opleveren. Dit jaar in plancher geweest en me naast kostelijk vermaakt ook verbaast over sommige Nederlanders die 3-4 dagen in een bivak zitten , zich 3 dagen klem zuipen en dan weer naar huis gaan.
Maar zoals al eerder gesteld hier op dit forum, je hébt je instagram foto dat je daar was tijdens dat geweldige evenement! 8)
Was gisteravond ook bij Jinek.
Niet dat ik deze "kunst" waardeer, maar als je nu weet dat de kuisploeg eraan komt dan wacht je toch dat ze voorbij zijn en ga je dan aan de slag!
Typisch zo'n geval van 'eerste keer grappig, daarna niet meer interessant'. Vind ik. De fase van "kak, poep en piemel" gaat bij de meeste mensen over tijdens hun peutertijd. Sommige mensen zijn zo dom dat ze in deze fase blijven hangen. Helaas melken de media, waaronder Jinek, dit komkommernieuws uit, omdat het advertentiewaarde heeft.

Misschien dat iemand beneden aan een beklimming een wiskundige stelling op het wegdek kan schilderen, en bovenaan de col de oplossing. Dan heb je pas echt iets te bewijzen. Frank van Rijn zou daar denk ik blij mee zijn.