Hoe verander je een 'tourpiemel' in een vlinder of een uil?

Voor al het offtopic geklets. Houd het netjes en binnen de perken!
Gebruikersavatar
keesswart
Forum Lid
Berichten: 1881
Lid geworden op: 24 juli 2005
Locatie: Leiden
x 401
Contacteer:
Op onze laatste collentocht vielen ze me nog niet zo op, maar het blijkt een aparte tak van asfaltgraffitti te zijn: de tourpiemel. Niet eens zo'n vergezocht symbool voor een evenement met zo'n hoog testosterongehalte als de Tour de France. Toch worden ze door de organisatoren niet gewaardeerd. Ik weet niet of de makers ervan torenhoge boetes riskeren - of dat er al een paar uit Frankrijk zijn verbannen; in ieder geval worden de routes van de Tour dagelijks gekuist door een busje met twee gespecialiseerde medewerkers. De NOS maakte er een reportage van.
1 x
Kees Swart is fietsend en schrijvend fotograaf: www.keesswart.nl

Gebruikersavatar
Shadow
Forum Lid
Berichten: 1717
Lid geworden op: 19 mei 2016
Locatie: Vlissingen
x 144
Gezien, geniaal ja :D
1 x

alstro
Forum Lid
Berichten: 69
Lid geworden op: 06 augustus 2015
Locatie: Vollenhove
x 4
Vraag me af hoeveel extra piemels deze reportage gaat opleveren. Dit jaar in plancher geweest en me naast kostelijk vermaakt ook verbaast over sommige Nederlanders die 3-4 dagen in een bivak zitten , zich 3 dagen klem zuipen en dan weer naar huis gaan.
0 x

Gebruikersavatar
Shadow
Forum Lid
Berichten: 1717
Lid geworden op: 19 mei 2016
Locatie: Vlissingen
x 144
Maar zoals al eerder gesteld hier op dit forum, je hébt je instagram foto dat je daar was tijdens dat geweldige evenement! 8)
0 x

DaVinci
Forum Lid
Berichten: 238
Lid geworden op: 19 februari 2017
Locatie: Peel en Maas
x 20
Was gisteravond ook bij Jinek.
Niet dat ik deze "kunst" waardeer, maar als je nu weet dat de kuisploeg eraan komt dan wacht je toch dat ze voorbij zijn en ga je dan aan de slag!
0 x

Gebruikersavatar
willem.m
Forum Lid
Berichten: 4237
Lid geworden op: 24 november 2005
Locatie: Den Bosch
x 465
Typisch zo'n geval van 'eerste keer grappig, daarna niet meer interessant'. Vind ik. De fase van "kak, poep en piemel" gaat bij de meeste mensen over tijdens hun peutertijd. Sommige mensen zijn zo dom dat ze in deze fase blijven hangen. Helaas melken de media, waaronder Jinek, dit komkommernieuws uit, omdat het advertentiewaarde heeft.

Misschien dat iemand beneden aan een beklimming een wiskundige stelling op het wegdek kan schilderen, en bovenaan de col de oplossing. Dan heb je pas echt iets te bewijzen. Frank van Rijn zou daar denk ik blij mee zijn.
3 x


Terug naar “Kletspraat”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 6 gasten

cron