fietsen in eifel en ardennen

Lekker een lang weekend door de eifel en ardennen gefiets! :D


Afbeelding


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Monique & John :D
Jullie hebben precies enkele leuke kleine wegen gevolgd.
Kan je de route doorgeven, het is altijd leuk wat tips te krijgen :D
Hey Koenie,

Ger had een mooie route uitgezet op basis van knooppunten in dat gebied. We zijn er met het Hemelvaart weekend net door heen gekomen. Dit zijn enkele mooie stille weggetjes, als je een GPS hebt kan ik je de tracks wel sturen. (Of je moet nog even zijn beschrijving downloaden)

mijn track:
http://members.home.nl/wouter.hagedoorn ... nd2009.htm

Vorig jaar heb ik op basis van de routes naar Rome en Middelandse Zee, gecombineerd met een track over oude spoorwegen een route gemaakt.

http://members.home.nl/wouter.hagedoorn ... st2008.htm

Ervaring is wel dat het knooppunten netwerk niet altijd even helder is ... maar als je de tijd hebt kom je altijd wel weer ergens een bordje tegen :wink:

Wouter
Hoi Koenie,

Is inderdaad heel mooi fietsen daar. Zoals Wouter al schreef hebben wij ook de knooppunten gevolgd, althans voor een gedeelte, want het was inderdaad niet overal even gemakkelijk te vinden, maar ja dan volg je de kaart maar weer een stukje.
Globaal hebben wij gefiets van Heerlen- aken-mullartshutte-roetgen-monschau- eupen- moresnet-chappelle-vaals- heerlen.
Als je interesse hebt stuur ik je alle knooppunten wel door.

En Wouter.................Vrijdag in Monschau waren wij frieten!!! aan het eten toen jullie allemaal voorbij kwamen. Wij hadden al gelezen hier op het forum dat jullie ongeveer dezelfde route fietsen ( eupen monachau), alleen tegengestelde richting. Zag er goed uit op jullie mooie fietsjes.

Groetjes Monique 8)