Hoe koken jullie onderweg?

Kampeeruitrusting, kleding, tassen, technische snufjes, enzovoorts.
Pieter Biezenaar
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 maart 2019
Ik gebruik de Solo Stove 2, spiritus of houtjes en dan met name dennenappels. Ik heb en neem de tijd. Spiritus is in de meeste landen goed te krijgen. Hongarije bij de grote Tesco's. Daarnaast heb ik een Campinggaz brandertje voor in de voortent. De Solo Stove zit in een bijbehorend pannetje (mooi compact) en ik heb een bakpannetje. Kook bijna iedere dag. Altijd vega, verse groente en peulvruchten met wat tomaten. Soms gedroogde sojabrokken. Pasta of rijst erbij, soms wat aardappel mee laten pruttelen, ipv rijst of pasta. Diverse kruiden bepalen uiteindelijk de smaak. Gezeten in het laagste campingstoeltje en met alles om me heen hoef ik niet meer op te staan.
0 x


Terug naar “Uitrusting”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron