Klipje voor fietstas gezocht

Hallo,

Kan iemand mij helpen aan onderstaande klipje?

Het betreft het klipje van een vaude fietstas uit 2009. Het probleem is dezelfde te vinden... Wellicht heeft iemand zo'n klipje thuis liggen of een zelfde tas die hij/zij weggooid.

overigens ben ik ook benieuwd naar de officiele naam van een dergelijk onderdeel. Dat zou het zoeken kunnen vergemakelijken.

Afbeelding
Welk onderdeel bedoel je eigenlijk, dat in het midden of aan de rechterkant van de foto? Als je naar het woord zoekt is dat steeksluiting of buckle, maar daar zijn er zoveel van op de markt dat je precies moet weten welke je nodig hebt. Vna Ortlieb weet ik dat je ze los kan kopen, van Vaude weet ik dt niet.
ik zoek het onderdeel aan de rechter kant. Het komt inderdaad vrij precies. Ik had al een nieuwe van de outdoor specialist maar zelfs zij verkopen mij er een die niet past. misschien komt het aan op een gelukje dat iemand er gewoon eentje heeft liggen.

ik zal is verder googelen op de nieuwe namen. dankje
Een plan-B is om beide onderdelen te kopen en dan aan de slag gaan om het oude van de tas te verwijderen en het nieuwe te monteren zonder de tas lek te maken en zonder het al te lelijk te maken.
ortlieb heeft het beter voor elkaar

https://fietstassenwinkel.com/ortlieb-e ... iting.html

lijkt wel ontzettend. Zal is met mijn tas naar een winkel gaan om te testen.
Het dingetje rechts kan je ook in iedere fourniturenwinkel/marktkraam kopen. Dan even checken of ie past.