Landeninformatie doet het niet???

Vragen en opmerkingen over dit forum en de rest de site.
anouk
Forum Lid
Berichten: 254
Lid geworden op: 14 januari 2004
Locatie: hoogeveen

Landeninformatie doet het niet???

Berichtdoor anouk » ma 13 jun, 2005 19:29

Hallo,

Klopt het dat de landeninfo het niet doet? Als ik op landeninfo klik, en daarna op een continent krijg ik de home site van de wereldfietser weer.
Foutje in de site, of ben ik de enige met dit probleem en ligt het aan mijn pc?

Groet Anouk
0 x

Gebruikersavatar
Leon
Forum Lid
Berichten: 15422
Lid geworden op: 28 februari 2003
Locatie: Maastricht
x 609

Re: Landeninformatie doet het niet???

Berichtdoor Leon » ma 13 jun, 2005 21:22

Anouk het ligt niet aan je PC.
De webmasters zijn al een week lang tot diep in de nacht badend in het zweet des aanschijns aan het programmeren om de site weer werkend te krijgen. Gelukkig ben ik geen WF-webmaster :wink: 8) :? :roll: :D
Groeten,
Leon
0 x

josr
Forum Lid
Berichten: 42
Lid geworden op: 05 juni 2005

Berichtdoor josr » ma 13 jun, 2005 21:41

Zie ook 'website troubles' bericht in activiteiten forum. Er werkt wel meer niet,maar ze schijnen er mee bezig te zijn.

Groetjes,

Jos
0 x

anouk
Forum Lid
Berichten: 254
Lid geworden op: 14 januari 2004
Locatie: hoogeveen

Berichtdoor anouk » di 14 jun, 2005 16:57

Ok, dan wachten we rustig af....
Groet Anouk
0 x

Gebruikersavatar
Jarno
Forum Lid
Berichten: 1165
Lid geworden op: 27 maart 2002
Locatie: Midden Nederland
x 3
Contacteer:

Berichtdoor Jarno » zo 26 jun, 2005 16:34

Hoi Anouk (en anderen), dank voor het doorgeven van dit probleem. De links in de landeninformatie zijn aangepast, dus dit onderdeel van de site is weer te gebruiken.
0 x

Gebruikersavatar
Leon
Forum Lid
Berichten: 15422
Lid geworden op: 28 februari 2003
Locatie: Maastricht
x 609

Berichtdoor Leon » zo 26 jun, 2005 20:59

Jarno schreef:Hoi Anouk (en anderen), dank voor het doorgeven van dit probleem. De links in de landeninformatie zijn aangepast, dus dit onderdeel van de site is weer te gebruiken.
Helaas :cry:
Klikken op het kaartje levert geen reactie op. Zowel in IE als in Firefox.
Leon
0 x

Gebruikersavatar
Jarno
Forum Lid
Berichten: 1165
Lid geworden op: 27 maart 2002
Locatie: Midden Nederland
x 3
Contacteer:

Berichtdoor Jarno » ma 27 jun, 2005 08:54

Ah, ik zie wat ik over het hoofd heb gezien :roll: . De hoogte staat nu vast ingesteld zodat de lijst niet 'verdwijnt'. Dank voor de oplettendheid.
0 x


Terug naar “Feedback”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron