aanvragen zakenvisum

Heeft er iemand ervaring met het aanvragen van een zakenvisum voor Myanmar? Voordeel: 70 dagen verblijven ipv 28 dagen.
Ik heb mijn eigen bedrijf, maar hoe kom ik aan een uitnodigingsbrief hiervoor?

gr
Christel
Hoi Christel,
Dat krijg je wanneer een bedrijf in Myanmar jou uitnodigt. Oftewel, je moet een zakenrelatie hebben.
Sommige visa bureaus kunnen dat ook voor je regelen.
Let wel op, als je op een zakenvisum reist kan het wel zijn dat je bij de grens wat vragen kunt krijgen over je Het doel van je zakenreis.
Succes,
Marco