Links "Video forum - fietsen in Europa" werken niet

De links in het "video forum - fietsen in Europa" topic werken bij mij niet.

Gee
De links die Blanche plaatste dateren uit 2011, dat is redelijk oud. Bij mij werken ze ook niet.
Als je een deel van de link gebruikt (https://vimeo.com/groups/wereldfietser/) dan vind je wel filmpjes, of het degene zijn die je hoopte te vinden weet ik echter niet.

Peter
Ze kloppen inderdaad niet meer. Er is een hoop veranderd op Vimeo achter de schermen en daarom zijn de links ook veranderd volgens mij. De videopagina's op regio zijn er echter nog wel. Hier vind je het overzicht van alle regio albums. >>>

Deze pagina https://vimeo.com/groups/wereldfietser/albums geeft het overzicht van alle regioalbums maar helaas zijn de titels daarvan op de verzamelpagina ook weggevallen door toedoen van Vimeo. Je vind de titel van het desbetreffende regio pas weer als je de thumbnails/foto van elk afzonderlijke album aanklikt. Even doorklikken en zoeken dus voor de drie Europa albums. Veel plezier!

Inmiddels ben ik niet meer actief als moderator van worldcycle videos https://vimeo.com/groups/wereldfietser na 9 jaar modereren. De video groep is er nog wel maar er worden geen nieuwe videos toegevoegd en de bijbehorende Facebook- en Twitterpagina zijn dus ook slapend.

Wellicht kan de moderator van de WF de links op de WF weer werkend maken volgens boven beschreven methode bij de landeninformatie? Er zit namelijk een slotje op, dus zelf kan ik niet.