Tour de Manche website

Heeft er iemand al eens de website van de Tour de Manche bezocht? Op http://en.tourdemanche.com/thecyclerout ... gps-tracks zou je de GPX-bestanden van de route moeten kunnen downloaden. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken. Ondanks account aanmaken, inloggen en op allerlei manieren proberen blijft ie mij de toegang weigeren. Wat een brakke site :-(
Heeft iemand misschien de tracks beschikbaar?
eindgebruiker schreef:Heeft er iemand al eens de website van de Tour de Manche bezocht? Op http://en.tourdemanche.com/thecyclerout ... gps-tracks zou je de GPX-bestanden van de route moeten kunnen downloaden. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken. Ondanks account aanmaken, inloggen en op allerlei manieren proberen blijft ie mij de toegang weigeren. Wat een brakke site :-(
Heeft iemand misschien de tracks beschikbaar?
Welke wil je hebben ?
Ik was binnen 5 minuten aangemeld en heb de tracks opgehaald, heel simpel 8)

Hier staan ze alle 4, http://www.recreatief-fietsen.nl/gps/manche.zip
Top! Dank je Michael.
Dat lijkt inderdaad wel een wat brakke site. Er staat bijvoorbeeld nergens een volledige overzichtskaart. Wel jammer want het lijkt mij een hele mooie route... toch de tracks maar eens gaan bekijken!
Travelmaster schreef:Er staat bijvoorbeeld nergens een volledige overzichtskaart.
Op de homepage: http://en.tourdemanche.com/
gerritdevries schreef:
Travelmaster schreef:Er staat bijvoorbeeld nergens een volledige overzichtskaart.
Op de homepage: http://en.tourdemanche.com/
Mijn hemel dat was suf van me. Voortaan de bril weer op :shock: :oops: .
Ik heb vorig jaar het Franse deel gedaan. Het stuk door Normandie vond ik op diverse plaatsen wat saai. Een bijkomende nadeel is, dat het aantal campings in de buurt van de route beperk ist.
Het Bretonse deel is prachig. Wel veel pittige klimmetjes. Gelukkig niet al te lang. Steeds ga je weer van de zee af en dan zie je de zee weer onder je liggen. Veel grillige baaien. Soms geniet je ook van het uitzicht vanaf een kaap. In de zomermaanden gaat een rechtstreekse TGV van Rijsel naar Rennes. Fietsen kunnen na rerservering mee. In Rennes heb je o.a. aansluitingen naar Saint-Malo en Morlaix. In het Bretonse deel liggen nog een paar stations direct aan de Tour de Manche. Tussen Morlaix en Roscoff rijden nog maar weinig treinen, maar vervangende bussen. In deze bussen kunnen géén fietsen mee.


Tip: eet een boekweitmeel-crêpe in Crêperie de la Mer in Plestin-les-Grèves!