Meer dan 30.000 POI van campings voor in je navigatie

Vragen, verhalen en adviezen over bestemmingen in Europa.
Jan Eleveld
Forum Lid
Berichten: 1006
Lid geworden op: 01 januari 2005
Locatie: Gelderland
x 4
Contacteer:
De zomerupdate 2019 van www.archiescampinsg.eu staat nu online!
Let op: typefoutje in de url...
0 x

archie
Forum Lid
Berichten: 65
Lid geworden op: 20 april 2012
x 15
Archiescampings update voor dit najaar is nu online!

Mocht u nog kampeerplannen hebben voor de komende maanden, dan is het gelet op de weer vele veranderingen zeker de moeite waard even de laatste informatie binnen te halen en te installeren.

Als u plannen hebt het zuiden van Engeland te bezoeken dan is het gebruik van deze laatste update zelfs een absolute must.
Al weer een tijdje geleden is hier gevraagd om voor de Engelse campings aan te geven of er tentkampeerders welkom zijn. Dit omdat hier nogal wat campings zijn waar dit niet het geval is. Na enthousiaste toezeggingen om dit te helpen uitzoeken is (zols vaker het geval) het erg stil gebleven.
Ik ben dus nu maar zelf aan dit gigantische karwei begonnen en ben nu gevorderd tot ongeveer de helft vanuit het zuid naar noord werkend. Ook heel veel openingsdata zijn hier toegevoegd. Hopelijk is heel Engeland klaar voor het nieuwe fietsseizoen.

Hartelijk dank aan iedereen die door het geven van feedback er voor hebben gezorgd dat weer veel gegevens zijn verbeterd en aangevuld!
Als u zelf ook opmerkingen/vragen/verbeteringen hebt, laat het aub even weten via het contactformulier op de website (www.archiescampings.eu)!
2 x


Terug naar “Europa”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot], Westveen en 4 gasten

cron