3-D laten printen?

Ik heb laatst een passtuk op maat laten printen om een all-cage houder te bevestigen op de schroefdraad van de low-rider op de voorvork.

Pieter
Marco,

Bedankt voor de info. Vooral de tip voor het zelf samenstellen van een fietsshirt spreekt me wel aan.

Pieter
Dat duurde wel erg lang voor dat deze geraden werd! Zeker nu blijkt dat er een vrijwel identieke foto toch ergens op het internet te vinden is. De betonnen constructie is een aquaduct/tunnel waardoor water vanaf een stuw naar een verderop gelegen electriciteitscentrale wordt geleid. Deze constructie...
Blijkbaar is het toch een erg moeilijke om te raden. Vandaar nog wat hulp. Hieronder een foto genomen richting de andere zijde.

Pieter
Raadplaatje200220.JPG.jpg
Het is niet in Zwitserland en het staal kan best van de Riva-Group zijn.

Pieter
Bridgestone SM schreef:
di 18 feb, 2020 11:44


... nog een slordige inval: Is het een (aqua)duct waarvan de bovenzijde afgewerkt is met een anti-invasie voorziening ?
en deze opmerking van BSM is ook wel erg raak, alhoewel ik de term "anti-invasie voorziening" niet ken.

Pieter
DaVinci schreef:
di 18 feb, 2020 17:49
Als ik de vegetatie bekijk ergens aan de zuidkant van de Alpen.
Davinci is op de juiste plek aan het zoeken. De Alpen beginnen daar overduidelijk.

Pieter
Ik herkende aan de combinatie van gewassen op de akkers, de windmolens en de gebiedskenmerken, het gebied waar ik moest zoeken. Vervolgens was de windmolen in het groen herkenbaar op een luchtfoto. In 2013 zijn we op weg naar Parijs door dit gebied gefietst.

De volgende:
Plaatje 160220.JPG
Is het op het kruispunt waar de Felderweg overgaat in de Gangelterweg, tussen Saeffelen en Waldfeucht? Dit is net over de grens bij Koningsbosch.

Pieter
Het alternatief voor ons wordt om de dagtrein (rechtstreeks en zonder overstap) te nemen vanuit Villach naar Düsseldorf. Maar het was juist zo mooi om 's-nachts te reizen. Reizen en slapen kunnen dan worden gecombineerd. Nu missen we een halve tot een hele fietsdag. Geen enkele overstap op dat hele ...
Willen we net een boeking gaan doen om in de zomer met de Night Jet vanaf München naar Düsseldorf te reizen, blijkt dat op die lijn geen fietsen meer worden meegenomen :cry: :cry:


Pieter
Het komt me inderdaad bekend voor als zijnde de standaardfoto van deze site, maar waar het precies is weet ik echt niet.

Pieter
fietser56 schreef:
vr 20 dec, 2019 15:03
.....en kon ik huiswaarts keren.
Voor mij dus nooit meer een fietshoes maar gewoon in een doos.
Waar ik wel benieuwd naar ben is of je hele fietsvakantie daardoor niet is doorgegaan, of lukt het dan nog om een dag later of zo een vlucht te boeken?

Pieter
Een heel wilde gok: de wand van een pijler van de servaasbrug in Maastricht.

Pieter
Dat klopt bdr. Hoe heb je dit gevonden?

Pieter
De volgende dan, met enige hulp van paint om het niet al te makkelijk te maken.

Pieter
Dan wordt het wat gemakkelijker. Het is aan de Av. Paul Harris, vlak bij de R. Agostinho da Silva.

Pieter
Volgens mij wel.

Pieter
Dat is de juiste plek Martin! Ik heb de foto vanavond gemaakt vanuit Neer. Als je het fietspad nog 50 meter volgt kom je uit op de plek waar het afwateringskanaal van Leon's eerdere foto, uitmondt in de Maas. Dit is gelijk de grens tussen Midden- en Noord-Limburg. Verder is het een geweldig uitzicht...
Mensen, mensen, ik zie dat jullie je ook kunnen amuseren zonder raadplaatje :lol:

Maar hierbij toch het volgende plaatje. Misschien is deze moeilijk genoeg om pagina 500 of reactie nr. 10.000 te halen. :)

Pieter