Ik zie dat er een 2e hands markt is hoe gaat dit in zijn werk? Ik heb best wel wat zaken liggen die ik aan mede-fietsers kwijt wil. (hier stond een vraagteken)
Enige waar je op moet letten bij verwisselen van deze onverwoestbare brander is het naaldje wat in de nippel zit. De shaker zorgt er ervoor dat de boel niet verstopt raakt.
Apart ik heb het nog een paar keer getest. Ik ben namelijk aan het plannen voor komend jaar, gewoon “import” uit het menu in pocket Earth en dan op mijn iCloud Drive het bestand aanklikken en dan is het zo gebeurd.

Aah maar ik gebruik iCloud Drive.
Op het nippeltje staat UG die is geschikt voor gas. Ik heb ook gezien dat mensen niks uitwisselen maar dan brand hij minder goed. Je schroeft gewoon het voorverwarm cupje eraf en dan kun je de gasslang uit het voetje halen.
Handschoenen vind ik wel prettig, als je een keer moet assisteren bij vreemden. Eigenlijk alles wat in dat eerder genoemde setje zit. Nog wat pilletjes tegen diarree, pijnstillers en antihistamine.
Ik werk in de scheepsbouw en wij gebruiken voor alles wat op het dek komt 316L boutjes en moeren, zeer corrosie bestendig zelfs bij zeewater.
Voor dat soort budgetten zou ik kijken naar tweedehands. Zoek bijvoorbeeld eens de Dahon Boardwalk daar heb ik jaren mee gefietst.
Vriend van me fietst rond met deze camera: https://www.kamera-express.nl/product/1 ... us%20tough&

Liijkt behoorlijk “rugged” zoals op de site te zien is:
https://www.getolympus.com/us/en/tough
Het gaat niet om het zo goedkoop mogelijk uitzijn of iets dergelijks. Voor goede dingen wil ik graag wat extra uitgeven. Een regenjas heeft als functie de regen buiten houden voor meerdere jaren, dus een jas met een coating word ik al niet blij van. Dus word het een jas gemaakt van waterdicht materi...
Ik verbaas me altijd over hoeveel mensen uitgeven aan een regenjas. Ik heb ooit een dure (gtx) gehad en ook goedkope (vuilniszak met mouwen), je blijft altijd zweten in die krengen. Dus ik heb niet lang geleden de Agu Go regenjas gekocht. Ik heb een grijze die reflecterend is. https://agu.com/go-rai...
Spanninga! Ik heb al mijn fietsen voorzien van verlichting van dit Nederlandse bedrijf die patenten van Philips heeft gekocht.
Ik gebruik pocket earth, daar laad ik de Archies GPX file in, de route die ik wil fietsen. Eventuele alternatieve routes of routes in de buurt. Geocaches in GPX vorm gaan er ook in. De telefoon is voornamelijk ter ondersteuning van de Garmin.

Een hoop fietsroutes staan er al in.
Hoi Jaap, Graag hoor ik hoe je een track navigeer, ikzelf rijd altijd met alleen de track in beeld en kijk dus op het scherm waar ik heen moet. Op mijn ETrex 30 en GPSMAP heb ik nog nooit het probleem ervaren wat jij omschrijft. Hier heb ik wat onschreven, misschien kan het er iets mee; https://wijz...
Je kan er vanalles meedoen maar wij hebben ze altijd los meegenomen. Nooit is er iets van gezegd.

Mocht de chauffeur er iets van vinden dan kan je me een paar lusjes touw de bagagedrager haakjes aan elkaar maken. Maar ik heb dat nog nooit hoeven doen.
Ik heb nog nooit mijn drager moeten verwijderen. Dat zijn de afgelopen jaren 3 reizen met de flix en eentje met Alsa in Spanje. Afgelopen keer van Malmö naar Utrecht zat de Santos Bidonhouder enorm in de weg en de chauffeur heeft met kracht de klem erom gedraaid. 6 uur lang zat mijn fiets met een ve...
Ik heb de topeak survivalbox en volgens mij is die kettingpons dezelfde. Die pons van de survivalbox heb ik 3x gebruikt en ik vond hem prettig. Hij past goed en het werkt makkelijk. Alleen jammer dat ik laatste keer in het pikkedonker 3 schakels naast een chainlink stukje ponsde maar daar kan het to...
Flixbus is toch echt verplicht om in de door jullie aangeschafte reis te voorzien.
Vliegtickets doorverkopen? Dat kan toch niet?
Ik maak niet vaak mee dat je echt geweigerd word. Maar in de drukte is het allemaal soms wel echt hutje mutje. Als ik er over nadenk ben ik nog nooit geweigerd, wel eens bij de receptie gestaan en moeten vertellen dat ik met de fiets ben, dat zagen ze schijnbaar niet aan mijn rode kop, stuurtas en f...