Typisch gevalletje van doe dit thuis niet.
Het probleem wat Piet beschrijft is toch echt een ontwerpfout en had Brooks allang op kunnen lossen. Gelukkig heeft GB dat voor ze gedaan en o.a. daarom zijn de zadels van GB beter. Maar bijvoorbeeld ook omdat het dek niet geklonken, maar geschroefd is en het leer dikker is,
Vooral jammer omdat mijn eerste iconische Wereldfietserstocht naar Noorwegen af en toe voorbij kwam :D .
Beste Patria, je reactie voldoet niet aan de forumregels, svp eigen topic openen met voldoende informatie.
Precies dat laatste was ook mijn idee, voor 2 tientjes heb je een nieuw stuur.
Die standwell SW-CA477 leek me ook een mooie en betaalbare optie. Let wel op: ik kan nergens het toelaatbare gewicht vinden en daar het aluminium is kan het wel eens tegenvallen.
volgens de website van Tubus weegt de Fly 440 gram en de Airy 360 gram. Ik ben zelf in het bezit van de Carry, evenals de Airy van Titanium maar met mogelijkheid tot lager hangen van de tassen. Ik vind dat handig want je kunt dan een doos met boodschappen op je bagagedrager zetten.
Als je het in 2018 hebt gekocht, weet je toch nog wel wat je hebt gekocht. Anders svp foto en meer specificaties zoals bijvoorbeeld het gewicht, dan hebben we snel genoeg gezien om welk type het gaat.
Tubus maakt zoiets voor Santos.
Je fiets met bagage in een grote stad langdurig achterlaten is vragen om moeilijkheden. (denk ik, nog nooit gedaan, ik ben meer van het doorfietsen) Dus: of je fiets ergens onder toezicht stallen, of je bagage meenemen of je overnachtingen koppelen aan museumbezoek.
Thomas,

beter je emailadres niet vermelden en contact via persoonlijk bericht.
Maar Fedor, zelfs dit niemendalletje weegt nog 420 gram, samen met de adapter van 230 gram kom je op 630 gram. Mijn titanium bagagedrager weegt ongeveer de helft.
Omgekeerd is dat zeker zo, mijn Ortlieb stuurtas hangt al heel zijn leven aan een Klickfix-stuuradapter. Als iemand zo'n rekje weet te maken met een maximaal gewicht van zeg 250 gram ben ik ook fan.
Als die 100 miljoen euro elders geïnvesteerd worden, genereren ze ook banen.
De gemiddelde verkoopprijs voor een nieuwe auto bedraagt ca € 30.000 en jaarlijks worden er ca 400.000 nieuwe auto's verkocht. In totaal zijn er 8.000.000 personenwagens geregistreerd. Dit zou betekenen dat een auto ca 20 jaar meegaat, dus dat valt alleszins mee, of zie ik iets over het hoofd? (Dan ...
Willem, je vergeet iets: :lol: . Zonder ga ik aan je twijfelen :D .
Het is onzin te wensen dat ze allemaal failliet gaan. Wel onmiddellijk vliegtax invoeren en stoppen met subsidiëren van vliegvelden.
Dat dacht ik de eerste keer ook, heb zelfs bij Cumulus een grotere gevraagd en gekregen. Maar uiteindelijk past de slaapzak prima in het mee geleverde zakje.
Om dit te controleren kun je je wiel er andersom in zetten, als de afwijking dan aan de andere kant zit, zit je wiel niet in het midden.
fudo,

Waarom zijn smalle paadjes voor wandelaars en brede voor fietsers? Wie bepaalt dat? Als ik op een vermeend voetpad fiets ga ik omzichtig om met de daar aanwezige voetgangers, het zou fijn zijn als voetgangers dat ook doen als ze op een fietspad lopen.