Een Intec-frame is ook geen Koga. Ik zou deze fiets mooi verkopen en een nieuwe fiets kopen die wel de goede maat heeft.
Ook in Duitsland moet je op de intercity's zeker reserveren. Als je ergens een aansluiting mist of als er een trein uitvalt, ben je bedankt. Dus bij voorkeur lange trajecten uitzoeken.
Inderdaad, voor mij is deze afstand zelfs na werktijd prima te doen, ik heb hier de NS nog nooit voor nodig gehad.Ik schat dat 90% van de Wereldfietsers binnen een dag fietsen afstand woont.
Inderdaad, een integraalhelm is waarschijnlijk het veiligst, alleen ga je die niet zolang ophouden.
Ergon handvatten helpen vaak tegen tintelende handen, ........., belangrijk is dat je polsen het liefst geen knik maken ten opzichte van je onderarm. Dus als je Ergon handvatten gebruikt, moet je die zo instellen dat de knik tussen je polsen en je onderarm zo klein mogelijk is, voor mij was de comb...
Ik wilde iedereen hier bedanken die door het neerschrijven van hun gedachten mij door het Corona-tijdperk hebben geholpen. Ik zou ik het leuk vinden iedereen eens in levende lijve te ontmoeten, bijvoorbeeld op het nazomerweekend op de Harskamperdennen het laatste weekend van augustus. (De aankondigi...
Vanmorgen rondje van 70 km met koffie bij de Bokkenrijder. Ik ben niet zo van de terrasjes, maar fijn dat het weer kan
IMG-20200603-WA0001.jpg
Dat vond ik ook en ik heb zitten kijken (en niet gevonden) waar die extra zeg 2,5 kg zit.
Uit de tijd dat ze bij Gazelle nog fatsoenlijke fietsen konden maken.
Op welke legering had jij jouw vergelijk dan gebaseerd, Leon? Ik heb mijn zadel vastzitten met 2 titanium boutjes, dus als dat onveilig is gaan ze er vandaag nog uit. Deze boutjes worden echter alleen op trek belast en als ik het nakijk zit er weinig verschil tussen titanium en rvs.
Als ik het opzoek heeft titanium ongeveer dezelfde treksterkte als roestvast staal, of zie ik iets over het hoofd?
titanium sterker als staal?
:D
1. Wat zit er aan gewicht in?
2. Kom je niet met je bovenbenen tegen de zak?
3. Bij de geringste beweging zal de zak snel doorgeschuurd zijn.
En dit komt veelvuldig voor.
racistisch politiegeweld is daar dus niet bij Natuurlijk wel, alleen niet in de zelfde mate als in de VS. Natuurlijk is het onverantwoord om bij het demonstreren de voorgeschreven afstand niet aan te houden en natuurlijk had de burgemeester hier paal en perk aan moeten stellen, maar demonstreren vo...
TLE is net zo zwaar als V-guard met binnenband.Het verlost zijn van snakebites zou voor mij wel een plus zijn, maar weegt in mijn hoofd nog niet op tegen het gedoe met antilekvloeistof.
Je kunt er beter mee leren leven.
Ik kan er wel mee leven, maar ik zie het somber in voor de mensheid, oftewel: minder - minder - minder gaat zo niet lukken.
Wat mij betreft doen we alles wat met E-bikes te maken heeft in een apart topic, waar ik alleen maar terecht kom als ik het specifiek wil :D. Na mijn fietstochtje van vorige week zie ik het toch wel somber in met de mensheid omdat ik massa's families met allemaal een E-bike tegenkwam.
Inderdaad, V-guard met (lichte) binnenband, alleen V-guard is soms moeilijker verkrijgbaar.