Welke Werelfietser kent ze niet... de knorr pastamaaltijden die als noodrantsoen meekunnen. Bolognese, al Pesto... gedroogd, hoeft alleen water bij.
Wij kunnen ze niet meer vinden (vroeger altijd gewoon bij o.a. AH te koop)
Wie weet of ze er nog zijn en waar ze dan nog te koop zijn?
Ja, die ervaring heb ik ook. Gewassen vriezer... het helpt allemaal niets. Als je echt gevoelig bent voor wol, zoals ik ook, ben je dat ook voor een merino shirtje van 80 euro helaas.
Verkopen of weggeven aan iemand die er wel tegen kan.

[quote="Martin E. van Doornik"]Soms zie ik renners voorbijrijden met de wind mee op een kleiner voorblad geschakeld, terwijl hun benen als autozuigers tekeer gaan. [i]Flauwekul[/i] en kost teveel energie.[/quote] Met meer kracht en lager tempo krijgen veel mensen last van hun knieen. Als je daar gee...

.. en op landeninformatie heb je al gekeken? Veel van de vragen die je stelt worden daar ook beantwoord.

kijk eens op t22t (staat voor it takes two to tandem). Hans en Angelique hebben in 2005 door het binnenland gefietst. Via de site kun je vast ook contact met ze opnemen.

... en je bent Cannondale vergeten!

Even rekenen... volgens mij zijn jullie terug! Hoe is het geweest?

Bij Te Koop stond afgelopen weken een nog goede 2e hands jas paclite jas te koop voor slechts 100 euro. is helaas net verkocht.
verkocht

ik vind het wel prima, een trekkershut....
om te zien waar ze in NL zitten: www.trekkershutten.nl

Nudistenbeurs? daar worden de nieuwste materialen getoond....
niks dus!

[quote="Haike"]En van poedercoaten wordt ook gezegd dat het sterker is dan nat lakken. [/quote]

Dit klopt, met name op hoeken, randen e.d.
Natte lak is op de randen altijd wat dunner, terwijl poedercoating zich rond een rand juist dikker afzet. Dus het is wat bestendiger tgen stootjes enzo.

Nog een vraag over een shifter hier: sinds de laatste vliegreis veert mijn shifter niet terug. Kan ik zelf een veertje vervangen?

ik had er één van de ANWB met een metalen frame in een plastic hoes. Met een schroefklem zet je die op het stuur. Dat trilt echter soms los. Ook als hij stevig vastzit maar je vangt flink tegenwind, dan waait het geheel om (dus dan hangt je kaart ineens op je bovenbuis in plaats van voor je stuur)

ook wel eens gehad... volgens mij was de scroll-knop geactiveerd en was de tekst er dus nog wel, alleen op een 'onzichtbaar' deel van het scherm. Kan dat het zijn?

Hoeveel spijt heb je als je niet gaat?
Hoeveel spijt heb je als je wel gaat, en met je kindje gaat iets mis?

wat een gemier.... :wink:

levensmoe???

ooit een fles mineraalwater twee dagen mee de woestijn in genomen. Fles was 's morgens vers en geseald gekocht. Na twee keer opgewarmd te zijn tot 50 graden ruikt en smaakt het naar rotte eieren en durfde ik het alleen nog te drinken omdat ik toch al aan de antibiotica zat....

lijkt me erg leuk om mee te doen... ik houd de inschrijving in de gaten!

Quirien