Ik kom ook, tot zondag,
Kees
Ik kom ook. Hopelijk is het net als nu een zonnige voorjaarsdag.

Kees
Ik kom ook,
Kees
Ik kom ook,
Kees
Ik kom ook en ik rijd morgen kort na half tien naar Groningen station via het Winschoterdiep en de Oosterpoort. Dit in verband met de wegversperringen in Haren vanwege de 4 mijl.

tot morgen, Kees
Ik doe ook mee. Zullen we naar Hornhuizen gaan?
Groet, Kees
Ik fiets ook mee, maar ik moet wat eerder terug, dat kan misschien met Geke en René samen
Kees
Dag allemaal, Het is alweer zo'n grijze regendag morgen, en ook nog de koudste dag van de week. Maar pas vanaf een uur of 2 's middags gaat het echt regenen zag ik, en het gaat ook niet stormen, dus wie durft het aan? Voor eventuele nieuwe deelnemers: 10:00 voor het station bij het Peerd. Is groene ...
Ik kom ook een uurtje schaatsen,

Kees
Zoals beloofd heb ik om 10:00 vanaf het peerd een kwartiertje gekeken naar de wat mismoedig rondlopende treinreizigers die van de regen en de wind ook niet erg vrolijk werden. Geen wereldfietser te bekennen, zijn zeker allemaal elders op de wereld waar de zon schijnt. Het "rondje" werd toen erg klei...
Dag allemaal,

Het is rotweer morgen, maar eigenlijk moet je dat gewoon niet weten vantevoren niet? Ik besluit morgen om 10:00 bij het peerd voor het station of het voor mij wat wordt of niet. En zo ja, dan bedenken we wat.

groet,
Kees
Ik kom ook,

Kees
Ik kom ook,

Kees
Dag allemaal,

Wie fietst er mee morgen? Het wordt wel een beetje guur zie ik, maar misschien een stukje onder langs de Hondsrug richting Eext en Gasselte en dan door het bos in de luwte terug? Vanaf 10 uur bij het Peerd tegenover station Groningen.

groet,
Kees
Ik kom ook,

Kees
Ik rijd mee,

Kees
Ik ga ook mee,

Kees
Dag allemaal,

Ik ga weer mee, mogelijk zelfs "op volle sterkte" met Ingrid en onze zoons Menso en Peter. En ik zal ook voldoende mandarijntjes meenemen zodat de dames zich niet meer hoeven te beklagen . . . .

tot zondag
Kees