Zo wordt het ineens heel makkelijk: https://www.zeeweg71.nl/ Dat is inderdaad goed. Ik was vorig jaar op deze camping. Een camping als een kokosnoot: moeilijk er bij te komen, maar van binnen erg lekker. Hij is nauwelijks te vinden, de toegang is niet aangegeven en afgesloten met een poort. Maar he...
Blijkbaar zijn niet veel fietsers op deze natuurcamping geweest. Een extra hint: tussen 29 april en 3 mei dit jaar is de camping niet bereikbaar voor passanten.
math schreef:
za 22 feb, 2020 20:28
Camping Börkerheide in Drenthe?
Nee, dat is ook niet de goede provincie.
Vooruit, ik doe er een foto van mijn kampeerplek bij;:
IMG_20190509_203527991_HDR.gif
Een toegangspad naar een goed verborgen camping. Welke camping?

Afbeelding
Dat is de Pietersbrug in Edam.
:oops: [Schaam-mode aan] Ik ben er een keer ingetrapt en heb er een gekocht bij een toevallig bezoek aan de Aldi [schaam-mode uit]. :oops:
Het is dus helemaal niets en je krijgt er geen band mee opgepompt, laat staan dat je de druk kunt meten.
Inderdaad, helemaal goed.
Ik heb nog een wat slecht belichte foto van de eerste buitenlandse fietstrip met mijn zoon. Hij zit op het bankje rechts op het pleintje wat te eten.

Afbeelding
Dit is de Lynton Cliff Railway van Lynmouth naar Lynton aan de noordkant van Exmoor.
Helemaal goed. Het ligt aan de zuidkant van Rettigny. Ik zal foto en locatie naar Fedor sturen.
Oké, een paar aanwijzingen. We kwamen langs dit monument op weg van Troisvierges naar Luik. Bij het monument staat een picknickbank. Hier ontmoeten we twee mensen die De Groene Weg naar het Zuiden fietsten (de standaardroute uit de 6e druk). Het gaat inderdaad om een B24. Het monument is onthuld in ...
Waar staat dit monument (het lukt me helaas niet het plaatje te draaien) ?

Afbeelding
Even googlen op de inscriptie. Dit kruisbeeld bevindt zich in natuurgebied Plateaux-Hageven aan de Bergeijkerdijk, enkele kilometers ten noordwesten van Neerpelt.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Verkeerde_Lieve_Heer
JanH schreef:
vr 07 sep, 2018 14:04
Mommark?
Inderdaad. Een klein haventje op Als. Uit deze haven vertrok de veerboot naar Soby op Aero.
gios schreef:
vr 07 sep, 2018 11:06
Bootje vaart nu niet meer zeker?
Ik weet niet of het bootje nog vaart, maar de vertrekhaven is in ieder geval een andere dan 12 jaar geleden. De eindbestemming is wel gelijk. Peter had die al gevonden.
[ Tenzij de veerboot al in de haven is gedraaid dan kwam de veerboot uit Fynshav anders uit Søby Havn http://soebyhavn.dk/ (Zoeken was meer geluk dan weten) Je zit warm, maar het is toch een andere haven. Het havenlicht op de foto is er nog steeds en kun je met streetview wel vinden. De boot komt o...
Eentje van een fietsvakantie met ons gezin in 2006. Uit welk haventje vertrok deze veerboot?

Afbeelding
Volgens mij is het de Laubengasse in Glurns (Glorenza in het Italiaans). Ik ben daar twee jaar geleden doorheen gefietst, op weg naar Venetië.
Tussen Nijmegen en Zaltbommel fiets je aan de zuidkant volgens mij wat rustiger. Een groot deel is fietspad. Aan de noordzijde heb je meer last van autoverkeer.