Voor de centen kan de fabriek een USB poort op je fietsaccu maken.
Helemaal een beetje vaag. Een kort verslag hoe de accu is belast of hoe de fiets wordt gebruikt in plaats van alleen de leeftijd van de accu vermelden.
Hier voor het juiste gevoel.
Klik ik op de link is er iets misgegaan Martin.
Vind het leuk om naar oude beroepen en industie te kijken en er komen steeds meer oude analoge films die gelukkig met veel aandacht digitaal worden gemaakt. De molens in deze regio komen bij op de fiets zo af en toe in beeld. Voor bewegende plaatjes is Youtube een geweldig medium.

Dit filmpje kwam ik tegen. Jalouzieen op de wieken? Zie ik voor het eerst.
Nee ik reageer op timmeh. En op degenen die moeite hebben als ze in aanraking komen met mensen die iets willen verdienen. Zeker in dat soort landen.
Kan je geen rust in je lijf vinden als je het ziet als een vorm van ontwikkelingshulp. Toch geweldig als het zover komt dat ze uit dat land bij ons komen fietsen.
Lekker fris ontwerp.
Laatst werd in de krant vermeld dat bij het bepalen van de uitstoot van vliegtuigen het vliegen boven de 10 kilometer hoogte niet wordt mee geteld. Lekker bezig.
Het is intussen een jaar of 15 geleden, maar dat racezadel - het was van Selle Italia - heeft het zeldzame kenmerk dat ik nog precies weet waar ik een smartelijke kreet slaakte en tegen mijn vrouw zei: "We moeten terug, dit houd ik niet lang meer vol." Die plek ligt op 12 kilometer van mijn voordeu...
Ik heb twee zadels gehad met een gleuf. Dat op de trekkingfiets was een drama, en dat op de racefiets was nog erger. 's Ochtends gekocht, rit gemaakt, en om vier uur stond ik weer bij de FM om te vragen of ik mocht ruilen. Over het algemeen, lijkt mij, moet je iets meer tijd nemen om een zadel in d...
Zoiets heb ik ook eens geleend. Zou dit meer voordelen geven dan mijn Tacksrollenbank. Helaas. Oordopjes.
Wij zitten teveel op het zadel wielrenners zweven er meer boven. Dat komt omdat ze stevig trappen daardoor zit je minder op je zadel. Mijn favoriete zadel is een Selle Royal Respiro type sportive zit. Het beste zadel dat ik ooit heb gekocht. Daarvoor van Selle het type Rolls. Oja vergeet ik bijna he...
Vroegher was er Campagnolo. Was de top of de bill. Niet alle typen van hun maar ze hadden ook echte top in hun segment. Maar de mensen willen goedkoop en dat kunnen ze krijgen. Jammer is wel dat de andere fabrikanten het niet voor elkaar krijgen om te kunnen concurreren. Althans dat is mijn indruk.
Deze vraag komt van pas over ja over hoeveel jaar zal dat worden. Als alle niet nagroeibare grondstoffen zo goed als op zijn en we in de oceanen scheepswrakken gaan zoeken voor staal.
Nou die fietsdoktor loopt al heeeeeeel erg lang mee. Google maar even. Was ook snel verbonden bij het blad fiets. Ergens in de jaren 80. Dus niet de eerste de beste.
Mijn indruk is toch dat die fiets in de reach behoorlijk te klein lijkt. Zit je op je oude fiets ook zo recht op. Zo niet dan zal je op deze fiets meer wind vangen, dus meer druk op de pedalen moeten leveren om het zelfde te berijken. De zelfde foto maken maar dan op je oude fiets? In Paint heb ik o...
Een pasfiets kan je van nul tot oneindig instellen. Wat ik schrijf een frame wordt tegenwoordig gebouwd hoe het smoeld.
Hebben we het hier al over gehad. Volgens mij is het haast niet meer mogelijk om je nieuwe fiets precies het zelfde af te stellen als je oude. De frames worden gebouwd hoe het smoeld.