Ik meen is gelezen te hebben. Er zijn twee soorten zuigers bij dit systeem metaal en kunststof. Ik dacht dat kunststof zuigers een stapje terug zijn.
Waarom denk je dat er zoveel mensen zonder licht rijden. Je groeid op en je weet niet beter je licht doet het toch niet. Er zijn 100.000 instituten om iets op kwaliteit te keuren. Fietsverlichting daar hebben nooit is aan gedacht.
Is de afdichting van kunststof, het plastic buisje, kan je prima de levensduur in tijd regelen. Kunststoffen kan je dusdanig manipuleren dat de eigenschappen in de loop van de jaren veranderen.
In de Hoeksch-Waard is het goed fietsen. Niet druk dus ook minder gelegenheden om even te zitten. Ik wij samen ontdekte van de week een theetuin in Nieuwendijk. Let op wanneer je terecht kan.
Het is een dilemma. Ergens moeten we ook met z'n alle aan het werk blijven. Maken we iets wat niet te verslijten is dat zou dan duurzaam zijn of koop je iets nieuws waar een aantal mensen aan hebben gewerkt en er heeft geld gerold.
Niet nagroeibare materialen daar moeten we zuinig op zijn. Carbon is volgens mij nagroeibaar. Ik weet niet wat er vrijkomt als je het verbrand. Wellicht brand het schoon levert het nog energie op.
Nou ben ik heel nieuwsgierig waarom vinden we zoiets uit of moet je daar een Duitser voor zijn.
Het mooiste van een e-bike vind ik dat bij de opkomst van die fiets het mogelijk werd om aan een kerel een damesfiets te verkopen. Was daarvoor toch absoluut ondenkbaar. :D
Het lukte wel maar dan was je ook werkelijk zo oud en er werd begrepen dat die stang voor jouw echt in de weg zat.
Zouden wij heel vroeger de fiets ook zo hebben gebruikt.
Christophorus schreef:
zo 30 aug, 2020 12:05
Sommige merken geven er ook de voorkeur aan om vooral online aan de consument te leveren en minder of niet via dealers.
Hoe moet ik dat lezen bestel je dan echt bij hun op de site of loopt het toch via een ander een slimmer internetbedrijf die hoog in de rangorde staat.
Mede door diverse oproepen van Eric dat bewegen zo belangijk is ben ik begin dit jaar lid geworden van Nederland in Beweging 10:15 voor de TV.
Met welke software kan je de beelden bewerken. Wat zijn de eisen voor je computer.
Van het zelfde moet je een kettingpons bij je te hebben. Van de week dankbaar gebruik van gemaakt. Binnen een kwartier zat ik weer op de fiets.
Vroeger mocht je, in verband met het krijgen van lekkage, de binnenzijde van je tent niet aanraken of iets tegenaan leggen. Kan dat iets te maken hebben met de verschillende waterkoloms. Laag getal en je raakt het aan heb je een lek. Hoog getal blijft het droog. De dampdoorlaarbaarheid van het tentd...
Een goed grondzeil voor een tent is 100% waterdicht en naadloos. Helaas staat dat er nooit bij ;) Langs de randen zijn sowieso stiknaden voor de kuip en het bevestigen van doek en banden. Zou ik trouwens met seam seal het tape weer een beetje vast kunnen "lijmen" of heeft dat geen toegevoegde waard...
Een goed grondzeil voor een tent is 100% waterdicht en naadloos. Het is als een kuip gevormd met opstaande randen rondom.
Punt van aandacht bij de aanschaf van een tent.
Kan het zijn dat een grotere waarde voor de waterdichtheid een lagere waarde geeft voor damdoorlatendheid. Is, denk ik, ook niet onbelangrijk.
De elektrische fiets? Ik kom naast leeftijdsgenootjes op een e-bike, ik ben zelf 68 jaar, steeds meer mtb-, racefietsers tegen met trapondersteuning. Met een zichtbaar en of discreet verstopt motortje. /J Wellicht even oefenen omdat te leren herkennen. Zo makkelijk is het niet omdat te verstoppen z...
Niet zweten als je een uur 28 km/uur fietst 125 W. Ook bij 100 W rond de 25 km/uur zal je geen droge rug houden. Nee wat dat betreft is een electrischefiets ideaal en voor die norm precies op tijd uitgevonden. 25 km per uur fietsen en toch een droog lichaam houden lukt alleen op een e-fiets. Ouderen...
Dat pompje zal wel tot 7 bar of hoger kunnen komen. Echter kom je eindelijk in de buurt van de 5 bar laten je spieren het afweten. Zorg voor verloopnippels van je ventielen kan je ook bij een bezinepomp of wat dan ook de laatste 2 bar erbij doen.