verkocht
is verkocht aan een blije fietser :D
Ik heb nog een set voor en achtertassen van Vaude .Grijs /zwart met een binnenvakje met rits.Tassen zijn gebruikt voor fietsreizen maar nog steeds goed en heel .
€ 75 incl versturen
Voor de fietser met laag budget ,deze twee grote Vaude tassen.Zijn al half Europa door geweest maar nog steeds heel.Zijn rood geweest ,maar ik heb die ooit zwart gemaakt .Door de tijd heen zien ze er mooi doorfietst uit .Het zijn grote backrollers.
bij zulke twijfel ,gewoon verder kijken . :D
in ieder geval doe je er goed aan een reisfiets te nemen met een sterk achterwiel .Ik heb Spanje al door gecrosst en mijn santos met " vakantiewiel" deed het prima .Ook die Magura remmen zijn top in de afdaling . Op een goedkoop fietsje kan goed maar ook minder ,uitpakken .Maar life is a challenge :)
Dit zou een optie zijn ,zag ik op marktplaats voorbij komen :

https://link.marktplaats.nl/m1392919021
Koga Roadrunner te koop.Zie MP :
https://link.marktplaats.nl/m1303939571
Bij nader inzien komen er nieuwe tandwielen en cassette ,plus ketting op.Ook nieuwe Schwalbe Marathon banden . Ik ga er zelf op fietsen .

Dus de fiets blijft hier op Texel.
Einde aanbieding.
fotootje
De Koga is 10 jaar oud.
Staat nu op Texel,maar kan ook naar Leeuwarden of Leiden
Hoi

Hier thuis staat nog een Koga Miyata roadrunner 7005 aluminium.
Een sterke en lichte trekkingfiets met dynamo in voorwiel ,
Dore LX schakelgroep
Prima vakantiefiets
Framehoogte is 60 cm
€ 250
Inmiddels 2000km gereden met de Almotion banden en mijn ervaring met deze banden zijn niet echt geweldig.Als eerste zijn ze redelijk a- symmetrisch en wiebelen de profiellijnen heen en weer.Verleggen of anders monteren heeft geen effect.Verder vertoonde de band eenzijdige slijtage waardoor ze gaan t...
Mocht er iemand zijn die de velodyssee wil gaan fietsen , dan heb ik hier de volledige route op kaart en boekjes liggen .Zou het gaan doen ,maar gaat niet door. Alle kaarten en boekjes zijn nieuw en aangeschaft bij Pied a terre Kaarten ; Bordeaux Arcachon 145 Bordeaux Mont de marsan 152 Pau Bayonne ...