Veel plezier iedereen. Ik zit komend weekend midden in een verhuizing, dus ik heb ook veel pakjes uit te pakken.
Als organisator van de carnavalstocht zie ik dat het plannen van een rondje veel lastiger is dan een route van A naar B. Zeker in de wintermaanden zijn maar weinig campings open, waardoor de routemogelijkheden erg beperkt worden. Ik probeer de tocht en de begintijd wel zo te plannen dat het met de t...
En het gaat heel snel. Het frame is vergeven.
Gereserveerd.
Gratis af te halen of te ruilen voor een lekker biertje of fles wijn in Vianen of Zeist: Frame Santos Travelmaster 2.6, 19", gegalvaniseerd zwart met enkele optische beschadigingen, inclusief voorvork. Frame is nog helemaal goed, nooit schade mee gereden. Is enkele jaren geleden vervangen door een f...
Wat een mooi aantal aanmeldingen al! Ik heb er zin in, nog een maandje wachten...
Dat kan je in de forumvoorkeuren in je profiel instellen, daar kan je de berichtvolgorde omdraaien :D
Je wil natuurlijk niets breekbaars, dus een gewoon espressokopje valt af. Deze bestaan echter ook in metaal. Jaren geleden heb ik ooit zulke kopjes bij de Blokker gekocht. Mepal (van dat standaard campingservies) heeft ook espressokopjes in het assortiment.
Ik heb lang geleden eens een adapter gekocht die je op een blikje van campingaz kan klikken zodat je er een brander met schroefdraad kan gebruiken. In Frankrijk is campingaz namelijk heer en meester en waren andere blikjes vrijwel niet te vinden. Dat gezegd hebbende, ik kook al jaren op benzine, dus...
Het weer heeft niet heel erg meegezeten. Veel regen en veel wind. Maar dat heeft de gezelligheid niet mogen drukken. Met 10 Wereldfiets(t)ers zijn we begonnen in Yde, en in Groningen zijn er de volgende dag nog een groep van zo'n 10 bijgekomen. Gedurende de tocht zijn weer vervolgens nog een paar me...
Ja ze het is echt heerlijk fietsweer. Ik ben nu twee dagen onderweg in Nederland, op weg naar Groningen voor de carnavalstocht. Ik had geen beter weer kunnen wensen.
Ik ben vandaag al vertrokken om in 4 dagen naar Yde te fietsen. Zouden we de hele tocht dit geweldige weer houden?

Inmiddels zijn we al met zijn 24'en. Het gaat gezellig worden!
Die vraag had ik een poosje geleden aan de AC gesteld, een het antwoord dat ik kreeg was 6 tot 8 september. Pin me er niet op vast, ik heb het ook maar van horren zeggen.
Ik ga een stuk van The Great Trail in Canada, van Vancouver richting Inuvik fietsen.

https://omzwerving.nl/2019/02/13/the-great-trail/
Helaas, dan ben ik net overzees voor mijn fietstocht in Canada. Vorig jaar was erg gezellig. Ik hoop dat jullie net zulk geweldig weer hebben als in 2018.
Vreemd, ik heb zo'n soort filter gehad (net anders en in het wit) en volgens mij waren die filters bij elke outdoorwinkel te koop. Als ik nu zoek op de sites van Bever, Zwerfkei en Kathmandu vind ik ze niet meer.
Dan was je ongeveer 20 minuten te laat, wij zijn om 10:00 vertrokken.
Kleine update: Inmiddels zijn we al met 14 Wereldfietsers, en het de meesten fietsen alle dagen mee. Daarnaast heb ik al van een aantal mensen gehoord dat ze waarschijnlijk ook meefietsen.

Er is overigens geen limiet op het aantal deelnemers, de campings hebben in het winterseizoen plek genoeg :)
Daar ben ik het dan weer helemaal mee eens :D
Bert, niet iedereen geeft op het forum aan dat hij of zij komt. Gisteren op de Wereldfietsbeurs heb ik van meerdere vrijwilligers gehoord dat ze ook komen :)

Sowieso ben ik ook van de partij.