Ik rij sinds een half jaar mijn woon werk kilometers (40 per dag) met een Sparta R5TE elektrische fiets. Hij bevalt me erg goed, robuust, stil, zuinig, geen vering, dikke banden, schijfremmen, naafversnelling, kettingkast, achterwielaandrijving en sterke wielen en in maat 65 beschikbaar. Daarnaast k...
Leon woont in Maastricht Piet, misschien gezellig
Weet iemand nog een nieuwe razer 65 cm te koop staan? Ik kan er geen een vinden op het web.
Weet iemand nog een nieuwe razer 65 cm te koop staan? Ik kan er geen een vinden op het web.
De pinnacle is niet meer leverbaar
Bedankt Bert, dat is precies wat ik zoek! Hopelijk is hij binnenkort weer leverbaar.
Wie kan mij helpen, ik ben op zoek naar een grote mountainbike met 29 inch wielen en een vaste voorvork. Ik ben 2.00 meter lang en weeg 110 kilo. Nieuw of gebruikt.
Hoe lang zijn ze, welke maat fiets hebben ze nodig?
28000 hoogtemeters, Respect.
Ik zag dat er nu ook een Razer Turbo op de markt is gekomen.Al getest?
Na even zoeken heb ik een stronglight impact compact crankset met un55 BB gekocht. Ik hou van de klassieke uitstraling en van een UN55 bottom bracket.
Op dit moment rij ik met een compact crankstel 50-34 van tiagra op mijn racefiets, met lagers aan de buitenkant. Dit crankstel is aan vervanging toe en nu wil ik graag overstappen op een crankstel met vierkante as. Weet iemand waar ik dit kan kopen en hoe kom ik erachter hoe breed de as moet zijn?
wat is je lengte en gewicht, dan kunnen we je helpen zoeken
nu te koop bij de lidl, fietshoezen
Bedankt, deze ga ik bestellen.
Klopt Peter, STX-RC moet het zijn. Ik vind het met die kooibreedte ook lastig. Laatst probeerde ik een 10 speed voorderailleur voor een 7 speed groep en kreeg hem niet afgesteld. Had nooit aan het verschil in breedte van de kooi gedacht.
Omdat ik in het verleden al een keer in de fout ben gegaan bij de aanschaf van een nieuwe voorderailleur vraag ik bij deze jullie hulp.

Mijn STC-RX voorderailleur, 34,9mm, 8 speed, down pull is overleden. Kan iemand mij vertellen waarmee ik deze derailleur mee kan vervangen? En waar te vinden?
Deze zomer gefietst, dus mogen weer weg. 25 euro samen
“Don’t buy upgrades, ride up grades”

Fantastisch Miro :D