Hallo Michael,
Bedankt voor je reactie. Die is heel praktisch. Had je een fiets bij je in de trein? En wat waren de kosten voor de treinreis?
Ik wil iedereen bedanken voor de tips en het uitzoeken. Ik ga er mee aan de slag en ik denk dat ik de Flixbus tijdig boek. Mocht ik er toch geen gebruik van maken omdat het onderweg zo leuk is en we niet in Budapest geraken dan heb ik slects een bescheiden schadepost van €40.
Hoi Bert, Bedankt voor je info. De site die je noemt geeft geen antwoord op mijn vraag. Ik weet dat er meerdere treinen per dag gaan. Het gaat mij erom of het nodig is om echt ver van te voren te boeken. Heb jij daar zelf ervaring mee? Als ik maar een dag of twee drie van te voren hoef te boeken gee...
Hoi Peter,

Die boot had ik ook gevonden (draagvleugelboot) maar gezien de kosten ( €90 en €30 voor de fiets) en de tijd (6 á 7 uur) vind ik dat geen optie. Toch bedankt voor de tip.
Dankjewel Zuiz,

Ik had zelf ook ontdekt dat er meerdere treinen per dag gaan. Alleen is het mij niet bekent hoeveel fietsplaatsen een trein heeft en of dit traject in het hoogseizoen vol/niet vol met fietsers zit. Vandaar mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft.
Hallo, Heeft iemand ervaring met een treinreis inclusief fiets, van Boedapest naar Wenen? In juli-augustus fietsen wij naar Boedapest (Limes route). Onze terugreis hebben we geboekt vanaf Wenen. Die ligt dus vast. Je kunt vanaf Boedapest met de trein terug naar Wenen (overigens ook met de Flixbus). ...
De onderstaande routeboekjes en kaarten heb ik te koop: 1. Fietsen op Corsica, Luc Oteman: Niet gebruikt (nieuwprijs €22,50): €10 2. Fietsen in Zuid-Portugal, Luc Oteman: gebruikt maar prima staat (niet in geschreven) (nieuwprijs €19,50): €9,- 3. Kathareb-Basken fietsroute, van Rossum: niet gebruikt...
Wie heeft er ervaringen met poste restante in Spanje?
Ik lees op verschillende plekken dat de post een pakketje twee tot drie maanden zou bewaren. Ik heb daar twijffels over. In Frankrijk wordt het maar twee weken bewaard. Ik ga vier maanden fietsen dus ik moet er van op aan kunnen.
Wie kan me helpen aan de route Avignon - Narbonne uit: De groene route naar de Middelandse zee (liefs de route omgekeerd, want zo fiets ik hem). Een kopie van traject is ook oké. Heb ik nodig om een aantal routes aan elkaar te knopen (Katharenroute en Provenceroute).
Peter,

Wat is een CEE stekker?
Ik neem mijn IPAD mee op een lange fietstocht. Omdat ik veel zal kamperen overweeg ik om een externe accu mee te nemen. Ik kan dan wat veiliger mijn accu opladen in b.v. Het toiletgebouw.
Wie heeft ervaringen met het merk Powerbank 5000 mAh?
Zijn er eventueel alternatieven?
Bedankt voor je antwoord. Ik kan er wat mee.
Het boekje Fietsen op Corsica (Luc Oteman) is al vrij oud. Heeft iemand recente ervaring met de routes in dit boek? Zijn ze nog actueel/bruikbaar? Zo niet, zijn er alternatieven?
Hoi,

Heb je het boekje nog? Ben wel geinteresseerd?
Hans,

Wat vraag je er voor?

Lex
In verband met een fietstocht door Zuid Europa (2013) ben ik op zoek naar de volgende routeboekjes: 1. Fietsen in Zuid Portugal 2. De Jacobsweg, deel 3 3. De Catharen/Baskenroute 4. Onbegrensd fietsen in de Provence 5. Fietsen op Corsica 6. De Groene weg naar de Middellandse zee, deel 2 7. Onbegrens...